Frankrig smadrede hjælpeløse hollændere

0

Der var klasseforskel, da Frankrig og Holland her til aften tørnede sammen. 4-0 vandt de suveræne franskmænd. Holland fik vist Kevin Strootman ud.

Der var vigtige point på spil i Gruppe A, da Frankrig hjemme på Stade de France tog imod Holland.

Inden kampen lå franskmændene á point med Sverige på gruppens førsteplads, mens hollænderne lå tre point efter på tredjepladsen.

Frankrig dominerede fra kampens start, og værterne skulle blot bruge et lille kvarter på at bringe sig i front. Antoine Griezmann spillede et-to med Oliver Giroud på kanten af feltet.

Herefter var det nemt for Atletico Madrid-stjernen, der kom helt fri, at sparke bolden igennem benene på Jasper Cillessen i gæsternes mål. 1-0 til Frankrig.

Franskmændene fortsatte den store dominans i resten af første halvleg, uden at det førte til de helt åbne chancer. Derfor var stillingen 1-0 til værterne ved pausen.

Holland skulle på jagt i de sidste 45 minutter, men opgaven blev sværere, da Kevin Strootman et kvarter inde i anden halvleg modtog sit andet gule kort og derved måtte forlade banen.

Alligevel var Holland ganske tæt på at udligne få minutter senere, da et indlæg fra venstrekanten ramte pandebrasken på Arjen Robben. Forsøget blev dog reddet på stregen.

I samme moment slog franskmændene kontra, og efter en længere dribletur fra Paul Pogba var han millimeter fra at bringe hjemmeholdet på 2-0. Pogba måtte dog se sit forsøg snuppet af Cillessen.

Cillessen kunne dog ikke stille noget op med 17 minutter igen, da Thomas Lemar fra kanten af feltet smadrede bolden i netmaskerne til 2-0. Og så var kampen reelt afgjort.

Holland satsede i slutfasen, og det gav bagslag. Efter en kontra kom tre franskmænd alene mod Cillessen. Griezmann var manden med bolden, og han spillede den på tværs til Lemar, der med den største selvfølgelighed trillede bolden i det tomme mål til 3-0.

Kort efter var Arjen Robben tæt på at pynte på resultatet, men kantspilleren måtte se sit forsøg ramme overliggeren og ryge ud i spil igen.

I stedet blev ydmygelsen værre, da Frankrig i overtiden gjorde det til 4-0. Indskiftede Kylian Mbappe driblede i høj fart, lagde bolden ud til Djibril Sidibe, som lagde bolden tilbage til den nykårede PSG-spiller, som bankede bolden i nettet.

Herefter trillede Frankrig bolden rundt i egne rækker, og de kunne lade sig hylde til Le Marseillaise, der blev sunget af de mange fremmødte tilskuere.

Skriv en kommentar