Optakt: Frankrig – Peru

0

Torsdag klokken 17:00 skal Frankrig og Peru dyste mod hinanden i gruppe C, hvor Danmark og Australien også mødes. Læs vores optakt til kampen her.

Fokus på holdene:

Frankrig:

Selvom Frankrig kom planmæssigt fra start med tre point over Australien, var det langt fra kønt, hvad Les Bleus præsterede.

Stort set intet hang sammen, og det var kun takket være et heldigt selvmål i kampens slutfase, at franskmændene sikrede sig premieresejren.

Nu gælder det Peru, som viste glimrende takter imod Danmark. Selvom Frankrig også vil være favoritter mod det sydamerikanske mandskab, skal de op i et noget højere gear.

Det er blandt andet spillere som Paul Pogba, Antoine Griezmann og Kylian Mbappé, der skal vise, at kan præstere langt bedre, end de gjorde imod Australien.

Peru:

Peru spillede en noget nær perfekt åbningskamp imod Danmark. Det eneste, der manglede, var sådan set bare målene og pointene.

De formåede at spille sig frem til et hav af chancer mod en dansk defensiv, som havde været svær at ryste i VM-testkampene.

Hvis Peru kan finde de samme takter frem, når Frankrig er modstanderen i morgen, er det langt fra utænkeligt, at det kan blive det til point.

Fakta:

- Frankrig og Peru har aldrig før mødt hinanden i VM-sammenhæng.

- Da der blev dømt straffespark til Antoine Griezmann i Frankrigs første kamp imod Australien, var det første gang, at VAR kom i brug under VM-slutrunden.

- Da Peru tabte imod Danmark, var det første gang i 16 kampe, at peruvianerne led et nederlag.

Seneste nyt:

Frankrig:

Der spekuleres i, om Blaise Matuidi og Olivier Giroud vil få chancen fra start imod Peru. I så fald vil det højst sandsynligt være på bekostning af Corentin Tolisso og Ousmane Dembélé.

Peru:

I den peruvianske lejr er der ikke umiddelbart lagt op til ændringer i startopstillinger. Men hvis, der skal ændres, bliver det formentlig angriberen Paolo Guerrero, som havde et godt indhop imod Danmark, der starter inde.

Hold øje med:

Antoine Griezmann (Frankrig):

Mod Australien bragte han Frankrig på 1-0 på et straffespark, som han selv havde tilkæmpet sig, og Antoine Griezmann er manden – sammen med Kylian Mbappé – der kan skabe det uventede i Frankrigs offensiv.

Mod Peru må de mange forventningsfulde fransk fans gerne forvente sig endnu mere af Griezmann, som på trods af åbningsscoringen ikke spillede nogen stor kamp mod Australien.

Griezmann har i en årrække for Atletico Madrid vist, hvilken fantastisk fodboldspiller han er, men også på landsholdet viste han især ved EM 2016, at han kan præstere, når presset er maksimalt.

Jefferson Farfan (Peru):

Vi så – heldigvis – ikke vildt meget til Jefferson Farfan i Perus VM-åbningskamp imod Danmark. Men der er ingen tvivl om, den rutinerede offensivspiller rummer meget mere, og det skal han vise i morgen mod Frankrig.

Sammen med Paolo Guerrero, som måske starter inde, er Farfan Perus fagligste våben i offensiven.

Forventede startopstillinger:

Frankrig:

Lloris

Pavard – Varane – Umtiti – Lucas Hernandez

Pogba – Kanté – Matuidi

Griezmann – Giroud – Mbappé

Peru:

Gallese

Advíncula – Rodríguez – Ramos – Trauco

Yotún – Tapia

Carrillo – Farfan – Flores

Guerrero

Praktisk information:

Stadion: Ekaterinburg Stadium, Ekaterinburg.

Spille-tidspunkt: 21. juni, klokken 17:00. | Se hele kampprogrammet her.

Vises på: TV 2. | Se hele TV-programmet her.

Skriv en kommentar