Andreasen misser VM – Olsen er ærgerlig

0

Det danske landshold må se bort fra Leon Andreasen, når VM-slutrunden skal afvikles i Sydafrika. Andreasen-afbud ærgrer landstræner Morten Olsen.

Den danske Hannover-spiller, Leon Andreasen, er nødsaget til at lade sig operere, og derfor kan han ikke deltage i VM-slutrunden til sommer for Danmark.

"Jeg har problemer med to sener, der hæfter på skambenet. Specialisterne har forklaret, jeg skal opereres igen. Det håber jeg kan ske allerede i næste uge," forklarer Leon Andreasen til Ekstra Bladet, og han uddyber:

"Jeg ville utrolig gerne have været med til VM. Det bliver helt sikkert en fantastisk oplevelse, men jeg er trods alt ved godt mod og fast besluttet på at rejse mig igen. Jeg vender tilbage stærkere end nogensinde."

Selvom Andreasen ikke har spillet en landskamp siden 1. april sidste år, grundet et utal af skader, er Danmarks landstræner, Morten Olsen, alligevel ked af at måtte undvære spilleren i sin VM-trup.

"Det er da utroligt ærgerligt for os alle sammen, synes jeg, men især for spilleren selv, siger landstræner Morten Olsen til TV2 Sporten og fortsætter:

"Leon er en spiller, som har forskellige kompetencer. Han er en spiller, der er god at have i truppen, for han kan spille mange forskellige pladser."

Skriv en kommentar