Argentina semifinaleklar efter lynscoring

0

Gonzalo Higuaín blev matchvinder, da han med en tidlig scoring sendte Argentina i VM-semifinalen på bekostning af Belgien

De to sidste VM-kvartfinaler skulle i dag afvikles, og første opgør stod mellem Argentina og Belgien. Ingen af de to mandskaber havde efter de første fire kampe levet op til deres store potentiale.

Argentina fik en drømmestart, da der kun skulle gå syv minutter, før sydamerikanerne kom på 1-0. Bolden havnede lidt tilfældigt ved Gonzalo Higuaín, der fra kanten af feltet uden at tøve firsttimede læderet i nettet.

Belgierne havde svært ved at blive farlige på Argentinas banehalvdel. Til gengæld var argentinerne klart mest på bolden i første halvleg.

Men der blev ikke scoret yderligere i første halvleg, som havde været en taktisk og lidt tam affære. 1-0 førte Argentina.

Belgien havde nu 45 minutter til at jagte udligningen, men det var Argentina, der ti minutter inde i anden halvleg var tæt på at øge til 2-0.

Målscoreren til 1-0, Gonzalo Higuaín, tog sig en god dribletur, som bragte ham fri. Men Napoli-angriberens afslutning strøg på overliggeren og fortsatte over mål.

Kort efter kom Belgien for første gang rigtig tæt på. Et indlæg fra venstrekanten ramte Marouane Fellaini, som måtte se sit hovedstødsforsøg ryge snert over mål.

Men Belgien formåede ikke at lægge det afgørende pres på Argentina, der kunne fremtvinge udligningen. I stedet havde Lionel Messi en friløber i overtiden, som den lille troldmand dog missede på Thibaut Courtois.

Det endte med en fortjen 1-0-sejr til Argentina, som nu er klar til semifinalen, hvor de skal møde vinderen af aftenens sene opgør mellem Holland-Costa Rica.

 

Skriv en kommentar