Brasilien blev gruppevinder – Serbien blev sorteper

0

Brasilien snuppede førstepladsen i gruppe E, da de sikkert og fortjent vandt 2-0 over Serbien, som er ude af VM. Schweiz blev toer i gruppen.

Serbien og Brasilien skulle her til aften mødes i gruppe E, hvor vinderen ville være sikker på videre avancement. Brasilianerne kunne nøjes med uafgjort for at være ottendedelsfinaleklar.

Brasilien havde bolden meget i første halvleg, men de havde svært ved at spille sig igennem den serbiske defensiv. Først ti minutter før pausen lykkedes det - og det gav såmænd mål.

Philippe Coutinho spillede Paulinho fri med en lækker aflevering i dybden, og alene igennem med Serbiens keeper Vladimir Stojkovic sendte Barcelona-spilleren bolden sikkert i nettet til 1-0, som også var stillingen efter de første 45 minutter.

Serbien skulle på jagt i anden halvleg, men det var Brasilien, som først blev farlige efter cirka ti minutters spil. Et lynhurtigt kontraangreb endte ved Neymar, men Stojkovic fik pareret afslutningen.

Fem minutter senere var det så serberne, der var rigtig tæt på, da Alisson i det brasilianske mål fik bokset bolden lige ud til Aleksandar Mitrovic, som dog ikke fik scoret på den store chance.

Og det blev dyrt for Serbien, for halvvejs igennem anden halvleg slog Neymar et hjørnespark ind i pandebrasken på sin PSG-klubkammerat Thiago Silva, som headede bolden i kassen til 2-0.

Nu så det for alvor godt ud for Brasilien, mens Serbien skulle lave tre mål for at være klar til ottendedelsfinalerne.

Det formåede serberne ikke. Faktisk formåede de slet ikke at lave en enkelt kasse. Brasilianerne spillede derimod med stort overskud og havde flere chancer for at øge til 3-0.

Det hele sluttede med en brasiliansk 2-0-sejr, som gør, at Brasilien snupper førstepladsen i gruppe E, men Serbien er færdige ved VM.

Schweiz bliver toer i gruppen efter 2-2 mod Costa Rica.

Skriv en kommentar