Sene scoringer gav forløsende brasiliansk sejr

0

Det så længe ud til, at Brasilien og Costa Rica ville spille 0-0, men i overtiden scorede Philippe Coutinho og Neymar, hvorfor brasilianerne vandt 2-0.

Brasilien kom skidt fra start i gruppe E, hvor det i første kamp kun blev til 1-1 imod Schweiz. Det skulle revancheres i dag mod Costa Rica.

Det var imidlertid costaricanerne, der første gang var tæt på, da Christian Gamboa efter 13 minutter brød igennem på højrekanten og fandt en fri Celso Borges, som dog skød forbi det brasilianske mål.

Første gang Brasilien blev farlige, var efter 25 minutters spil, hvor Gabriel Jesus fik sendt bolden i nettet, men desværre for de brasilianske favoritter blev der fløjtet for offside på Manchester City-angriberen.

Udover Jesus' forsøg formåede de brasilianske favoritter ikke at skabe en eneste chance i løbet af de første 45 minutter. Derfor stod der 0-0 ved pausen.

Brasilien kom langt bedre ud til anden halvleg, og allerede efter fire minutter var Jesus millimeter fra at åbne scoringen, men hans hovedstød ramte overliggeren og røg ud i spil igen.

Få sekunder senere kom der en ny stor brasiliansk chance, men heller ikke Philippe Coutinho kunne få netmaskerne til at blafre, hvorfor der stadig stod 0-0.

Det trak op til en brasiliansk scoring, og cirka 20 minutter før tid burde Neymar have sparket bolden i kassen efter en stor fejl fra Gamboa. Men i fri position sendte PSG-stjernen bolden forbi målet.

Fem minutter senere fik Neymar og Brasilien tilkendt et straffespark, men efter at have set kendelsen igennem på video ombestemte kampens dommer sig, hvilket udløste store frustrationer hos de brasilianske spillere.

Det tydede på en nulløsning, men i overtiden kom den forløsende brasilianske scoring, da Coutinho dukkede op i det costaricanske felt og sendte bolden ind bag Keylor Navas til 1-0.

Costa Rica skulle nu satse hele butikken, og det gav bagslag. Efter et kontrastød sendte indskiftede Douglas Costa bolden ind til Neymar, som sikkert gjorde det til slutresultatet 2-0.

Det betyder, at Brasilien fik første sejr ved VM-slutrunden, mens Costa Rica må erkende, at de ikke længere kan gå videre til ottendedelsfinalerne.

Skriv en kommentar