Brasiliens stjerner skuffede mod Schweiz

0

Brasilien måtte skuffende nøjes med 1-1 i VM's gruppe E. Philippe Coutinho scorede i første halvleg, mens Steven Zuber udlignede kort efter pausen.

Brasilien, der af mange udråbes som favoritter til VM-guldet, tog her til aften hul på VM 2018 med et opgør imod Schweiz.

Efter ti minutters spil var brasilianerne tæt på for første gang, da bolden lidt tilfældigt landede for fødderne af Paulinho, som tæt under mål sparkede forbi det schweiziske mål.

Ti minutter senere var der anderledes skarphed at spore hos Philippe Coutinho, som fra lang afstand krøllede bolden i nettet via den stolpe, som han har gjort utallige gange for både Liverpool og Barcelona.

Efter målet fik Schweiz mere styr på de brasilianske boldkunstnere, som først blev farlige igen kort før pausen, da Thiago Silva efter et hjørnespark headede bolden over mål.

1-0 var stillingen ved pausen.

Schweiz kom stærkt ud til anden halvleg, og efter blot fire minutter kom udligningen fra de undertippede europæere.

Xherdan Shaqiri slog et hjørnespark ind i panden på Steven Zuber, der efter - på ikke helt fair vis - at have skubbet Miranda i ryggen kunne heade bolden i kassen til 1-1.

Udligningen rystede Brasilien, som efterfølgende skulle bruge 20 minutter på at blive farlige igen. Coutinho fik taget bolden ned i det schweiziske felt, men hans afslutning strøg forbi den ene opstander.

Brasilien havde mere end svært ved at tilspille sig de helt åbne chancer, men få sekunder før, at de 90 minutter var gået, var de tæt på at snuppe sejren.

Neymar slog et frispark ind i feltet, hvor indskiftede Roberto Firmino var tæt på at heade bolden i kassen. Men Schweiz' keeper Yann Sommer fik reddet.

Kort tid senere havde stopperen Miranda også et yderst nærgående forsøg, men hans spark fra kanten af feltet røg snert forbi den ene stolpe.

I fem minutters overtid fik Brasilien en sidste stor chance, hvor den schweiziske forsvarsspiller Fabian Schär fik reddet en brasiliansk afslutning tæt på målstregen.

Tættere på kom Brasilien ikke, hvorfor opgøret ganske overraskende sluttede 1-1.

Skriv en kommentar