Colombia snuppede fjerdepladsen og skal til VM – Peru tog playoff-pladsen

0

Peru og Colombia spillede i nat 1-1, hvilket gør Colombia VM-klar, mens Peru skal i playoff mod New Zealand. Chile og Paraguay blev de store tabere.

I Lima, hvor Peru skulle møde Colombia, var der lagt op til at kæmpemæssigt drama.

Første halvleg sluttede uden scoringer, men i de sidste 45 minutter kom der gang i målene. Helt præcist skulle der gå 56 minutter, da colombianerne tog føringen ved James Rodriguez.

Så var Peru pisket frem, og det lykkedes for værterne at få udlignet til 1-1 med et kvarter igen ved den rutinerede målræv Paolo Guerrero.

Da de to mandskaber samtidig fik meddelelser om, at Brasilien besejrede Chile 3-0, mens Paraguay tabte 1-0 hjemme til Venezuela, ville pointdelingen i Peru betyde, at Colombia ville kvalificere sig direkte til VM, mens peruvianerne ville snuppe den playoff-givende femteplads.

Og det virkede de to nationer fint tilfredse med, så de sidste to minutter af overtiden gik med boldflytteri hos Peru-spillerne. Ved slutfløjtet kunne jublen så bryde løs hos begge holds spillere.

Colombia kunne fejre, at de er klar til VM for anden gang i træk, mens Peru jublede over, at de i november skal spille to afgørende playoff-kampe mod New Zealand.

Til gengæld blev de helt store tabere Chile og Paraguay, som altså tabte deres respektive kampe. De slutter hhv. som nummer seks og syv.

Skriv en kommentar