Colombia snuppede fjerdepladsen og skal til VM – Peru tog playoff-pladsen

0

Peru og Colombia spillede i nat 1-1, hvilket gør Colombia VM-klar, mens Peru skal i playoff mod New Zealand. Chile og Paraguay blev de store tabere.

I Lima, hvor Peru skulle møde Colombia, var der lagt op til at kæmpemæssigt drama.

Første halvleg sluttede uden scoringer, men i de sidste 45 minutter kom der gang i målene. Helt præcist skulle der gå 56 minutter, da colombianerne tog føringen ved James Rodriguez.

Så var Peru pisket frem, og det lykkedes for værterne at få udlignet til 1-1 med et kvarter igen ved den rutinerede målræv Paolo Guerrero.

Da de to mandskaber samtidig fik meddelelser om, at Brasilien besejrede Chile 3-0, mens Paraguay tabte 1-0 hjemme til Venezuela, ville pointdelingen i Peru betyde, at Colombia ville kvalificere sig direkte til VM, mens peruvianerne ville snuppe den playoff-givende femteplads.

Og det virkede de to nationer fint tilfredse med, så de sidste to minutter af overtiden gik med boldflytteri hos Peru-spillerne. Ved slutfløjtet kunne jublen så bryde løs hos begge holds spillere.

Colombia kunne fejre, at de er klar til VM for anden gang i træk, mens Peru jublede over, at de i november skal spille to afgørende playoff-kampe mod New Zealand.

Til gengæld blev de helt store tabere Chile og Paraguay, som altså tabte deres respektive kampe. De slutter hhv. som nummer seks og syv.

Leave A Reply