Danmark sejrede i skuffende indsats

0

Danmark fik de tre point mod Malta via en 2-1-sejr. Det var dog langt fra en prangende præstation, som Morten Olsens udvalgte leverede. Christian Eriksen

Selvom Armenien tidligere på dagen havde hjulpet Danmarks VM-chancer via en sejr på udebane over Tjekkiet, var der et stort pres på Danmark før aftenens VM-kvalkamp i Valetta mod Malta.

Det kunne man dog ikke mærke i starten, hvor Danmark efter blot et minuts spil kom på 1-0 efter en scoring fra Leon Andreasen, der på kanten af feltet var blevet spillet fri af Martin Braithwaite.

Desværre fortsatte danskerne langt fra de positive takter i resten af første halvleg. Spillet var for langsomt, og Malta kom i stedet tæt på et par gange. Derfor var det heller ikke ufortjent, da malteserne kort før pausen fik udlignet til 1-1 på et frispark.

1-1 var også stillingen ved pausen, og man forventede nu, at Danmark ville komme blæsende ud til de sidste 45 minutter. Men i stedet var det stadig Malta, der var tættest på endnu en scoring.

Således ramte værterne overliggeren i starten af anden halvleg, hvor nedturen var tæt på at være total. Det så med andre ord rigtig, rigtig skidt ud, da danskerne kort tid efter til gengæld var heldige i den modsatte ende.

Christian Eriksen fik driblet sig igennem i Maltas forsvar, hvorefter den nye Tottenham-spiller løftede bolden på overliggeren. Danmark var dog som bekendt heldige, da bolden derefter ramte ryggen på en maltesisk forsvarsspiller og gik i hjemmeholdets mål til dansk 2-1-føring.

Efter scoringen fik Malta igen et par gode chancer, som burde have givet mål. Det lykkedes dog for danskerne at holde Malta fra flere scoringer, hvorfor Danmark vandt aftenens VM-kvalkamp 2-1.

Sejren betyder, at Danmark stadigvæk er inde i VM-varmen, selvom spillet langt fra var godkendt. Til gengæld kan danskerne glæde sig over, at både Armenien og Italien sejrede over hhv. Tjekkiet og Bulgarien i gruppe B.

 

Skriv en kommentar