Medierne går i kødet på Danmarks præstation

0

DanmarkDanmarks præstation mod Malta i går var bestemt ikke overbevisende, trods en 2-1-sejr. Dommen i de danske medier er meget ubarmhjertig.

Danmark besejrede i går Malta med 2-1, men spillet fra danskernes side var på ingen måder prangende. Derfor får de også en del hug i de danske medier i dag.

BT's fodboldredaktør Morten Crone Sejersbøl skriver følgende:

"I store perioder spillede Malta bedre end Danmark, der frem ad banen manglede fart og opfindsomhed, men til gengæld havde masser af håbløst upræcise i afleveringer. Nicklas Pedersen scorer mål i Belgien, men på landsholdet er han svaret på flegmatisk fravær af dræberinstinkt med speciale i at vende ryggen til mål og placere sig afventende ved bagstolpen, skriver han og påpeger, at selvom VM-drømmen matematisk lever, så kan den hurtigt bliver aflivet, når Armenien venter på tirsdag."

"Fortsætter det mod Armenien, som det var mod Malta, er vi ude af kampen om andenpladsen hurtigere end man kan stave til Mhktar... Mhtay... Mkhitaryan," skriver Morten Crone, som henviser til Armeniens stjerne Henrikh Mkhitaryan.

Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen skriver følgende:

"Danmark kunne slet ikke udnytte den drømmestart, som Leon Andreasen gav holdet, og det danske spil flød som en ridset grammofonplade. Selv ikke energien fra netop Leon Andreasen kunne få gang i et dansk pasningsspil. Til tider ren søvngængerfodbold uden at kunne sætte det fornødne pres på malteserne."

Jyllands-Postens skribent var heller ikke imponeret. Han skrev følgende:

"Danmark har vel aldrig tidligere hentet så ufortjent en sejr over så upåagtet en modstander. Vi tager den lige igen - en ufortjent sejr over nummer 134 på verdensranglisten."

På tirsdag venter den næste store opgave for det danske landshold. Her møder de Armenien og igen tæller kun en sejr.

Skriv en kommentar