Danmark skuffede stort og er ude af VM

0

Australien vs DanmarkDanmark led et 1-0-nederlag til Australien, da holdene mødtes onsdag eftermiddag. Dermed er Danmark ude af VM.

Danmark skulle besejre Australien for at have en mulighed for videre avancement, da de i dag mødte Australien.

Australien kunne omvendt nøjes med et enkelt point for at avancere, hvis Tunesien ikke vandt over Frankrig.

Danskerne startede i en 4-3-3-formation, og det var et mandskab, der spillede i et langt hurtigere tempo fra starten af opgøret.

Efter 11 minutter kom Mathias Jensen frem til en skudchance, men det var fra en spids vinkel og var ikke nok til at overliste Mathew Ryan i Australiens mål.

Da der var spillet omkring tyve minutter, så slap danskerne grebet og tempoet blev sat voldsomt ned, og de begyndte at begå flere fejlafleveringer.

Australiens høje preslinje betød, at der blev skabt mere plads til danskerne. Jesper Lindstrøm udnyttede en omstilling i det 32. minut, men igen kiksede den sidste, afgørende aflevering.

Der blev dermed ikke scoret i første halvleg.

I anden halvleg blev Alexander Bah sendt på banen i stedet for Rasmus Nissen Kristensen.

Fra starten af anden halvleg tog Australien lidt over fra starten, hvor de lagde et godt pres på danskerne, men herefter satte Danmark sig igen på spillet.

I det 59. minut blev Kasper Dolberg og Mikkel Damsgaard indskiftet til fordel for Martin Braithwaite og Mathias Jensen.

Danmark trak sig nu længere frem på banen, og det udnyttede Australien pludselig på en dansk dødbold.

De kørte en omstilling, hvor kantspilleren Mathew Leckie pludselig var alene med Joakim Mæhle, som han endte med at sætte af, hvorefter han sparkede Australien foran med sin afslutning udenom Kasper Schmeichel.

Efter 69 minutters spil, så valgte Hjulmand at indskifte yderligere offensive spillere. Andreas Cornelius kom ind i stedet for Andreas Skov Olsen, mens Robert Skov kom ind i stedet for Joakim Mæhle.

Nu skulle der satses for at få to scoringer i hus.

I det 71. minut pegede kampens dommer på pletten til fordel for Danmark, men desværre for danskerne var Kasper Dolberg offside i situationen, og derfor blev det trukket tilbage.

Danskerne øgede deres pres mod slutningen af opgøret, men der manglede fortsat tempo og præcision i offensiven, og det blev udslagsgivende.

Danmark fik aldrig bolden i kassen, og dermed er en VM-fiasko nu en realitet, hvor Danmark blot fik skrabet et enkelt point sammen gennem en enkelt scoring i gruppespillet, der blev scoret af Andreas Christensen mod Frankrig i 2-1-nederlaget.

I stedet er Frankrig og Australien nu videre til ottendedelsfinalerne.

Skriv en kommentar