Optakt: Australien vs Danmark

0

Australien vs DanmarkDanmark spiller sin tredje gruppekamp i dag klokken 16:00, når de møder Australien. Kun en sejr tæller. Læs optakten her.

Fokus på holdene

Australien:

Australien tabte 4-1 i deres første VM 2022-kamp, hvor de mødte Frankrig. De kom ellers overraskende foran ved Goodwin i det 9. minut, men derfra tog den franske offensiv over, hvor Rabiot, Mbappé og Giroud scorede. Sidstnævnte scorede to mål.

I næste opgør skulle Australien op imod Tunesien. Her kunne Duke bringe holdet foran efter 23 minutter til 0-1, hvilket også blev kampens slutresultat.

Med mindre at Tunesien vinder mod Frankrig i den anden kamp i gruppe D i dag, så kan Australien nøjes med uafgjort mod danskerne for at avancere til ottendedelsfinalen.

Danmark:

Det var forventet, at Danmark ville komme optimalt fra start ved VM 2022 ved at besejre Tunesien i den første kamp i gruppen for danskerne.

Desværre for danskerne endte det ikke sådan. De endte i stedet med at spille 0-0, hvor begge hold dog havde store muligheder for at score. Andreas Cornelius havde danskernes største chance, da han headede på stolpen.

I den næste kamp mod Frankrig, så beviste Kylian Mbappé sit værd, da han med to scoringer mod Danmark sørgede for en 2-1-sejr. Andreas Christensen fik udlignet i det 68. minut, men det var altså ikke nok.

Nu er Danmark nødt til at vinde mod Australien, mens de skal håbe på at Frankrig tager point imod Tunesien, for at være helt sikre på videre avancement.

1x2 odds på Australien vs Danmark

1 X 2
Cashpoint 6.73 4.45 1.50

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Fakta

- Australien hentede deres første VM-sejr mod Tunesien, som de vandt 1-0.

- Australien har mødt Danmark fire gange, og vundet én gang tilbage i 2010 i en venskabskamp.

- I holdenes seneste tre kampe, så er der scoret under 2,5 mål.

- Danmark har vundet to ud af de fire kampe, som de har spillet imod Australien.

- Danmark har ikke vundet i deres seneste tre VM-kampe.

- Senest holdene mødtes blev kampen 1-1. Det var ved VM 2018.

Hold øje med

Craig Goodwin (Australien):

Australiens helt store profil er Craig Goodwin. Han scorede senest mod Frankrig, da de tabte 4-1, og for sin klub Adelaide United han han også scoret mange mål. Så ham skal danskerne være særligt opmærksomme på onsdag.

Christian Eriksen (Danmark):

Christian Eriksen behøver ikke den store introduktion. Han er manden, der står for at tage de fleste dødbolde. Et præcist indlæg fra ham kan føre til de vitale scoringer, ligesom man kunne se med hans indlæg, der senere førte til Andreas Christensens scoring i kampen mod Frankrig. Når Eriksen spiller godt, så spiller Danmark godt.

Forventede startopstillinger

Australien (4-2-3-1):

Ryan

Karacic - Rowles - Souttar - Behich

Mooy - Irvine

Leckie - McGree - Goodwin

Duke

Danmark (4-3-3):

Schmeichel

Kristensen - Andersen - Christensen - Mæhle

Højbjerg - Jensen - Eriksen

Lindstrøm - Dolberg - Damsgaard

Praktisk information

Dommer: Mustapha Ghorbal (Algeriet)

Mustapha Ghorbal er kampens dommer til opgøret. Han har dømt én VM 2022-kamp tidligere.

Det var den 25. november i kampen mellem Holland og Ecuador. Her uddelte han et enkelt gult kort.

Den 9. januar i år dømte han i African Cup of Nations. Han dømte to straffespark og tre gule kort i kampen mellem Cameroun og Burkina Faso. Derefter dømte den 12. januar Mauretanien mod Gambia, hvor han uddelte fem gule kort.

Stadion: Al Janoub Stadium (Al Wakrah)

Spille-tidspunkt: Onsdag den 30. november 16:00 | Se kampprogram her.

Vises på: DR 1 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar