Danmark testes mod Australien

0

I dag blev det en realitet, at Danmarks VM-trup skal spille en testkamp mod Australien den 1. juni, mens man fortsat ligger i forhandlinger med Sydafrika.

Landstræner Morten Olsen udtager VM-truppen den 10. maj, mens man den 27. maj spiller testkamp mod Senegal i Aalborg. Herefter drager VM-landsholdstruppen til Sydafrika, hvor de vil blive testet yderligere.

Den 1. juni skal de møde Australien ligeledes i en testkamp, hvilket blev offentliggjort i dag. Samtidig inkluderer aftalen en uges træningslejr i det nordøstlige Sydafrika, hvor man får mulighed for at træne i højderne.

"Det er en rigtig god aftale, vi har fået i hus med forberedelseskampen og træningslejren i højderne, hvor både vi og de enkelte spillere ser, hvordan de reagerer individuelt på at træne og spille i denne højde," siger landstræner Morten Olsen til DBU's hjemmeside, og han fortsætter:

"Vi har valgt Australien, fordi holdet er stærkt, og i Pim Verbeek har en hollandsk træner, og med hans spillestil er en optimal sparringspartner for os inden vores åbningskamp mod Holland to uger senere."

DBU ligger, udover de føromtalte test-opgør, fortsat i forhandlinger med værtsnationen Sydafrika om endnu en testkamp, der ventes at blive afviklet den 5. juni.

Skriv en kommentar