Danske kommentarer efter 0-0 mod Frankrig

0

Danmark spillede her til aften 0-0 mod Frankrig, hvilket betød, at de endte på andenpladsen og er videre til 1/8-delsfinalen.

Danskerne var naturligt nok glade for det videre avancement i Rusland, efter at man her til aften spillede 0-0 mod Frankrig.

Landstræner, Åge Hareide:

"Når man kommer i en situation, hvor vi behøver et point, er vores disciplin vigtig. Frankrig skulle have mindst mulig rum at angribe i, og det lykkedes vi med."

"Vi havde brug for et point, og når man møder et af de bedste hold i verden, er det idiotisk at gå for langt frem. Vi spillede på et resultat, og vi er meget tilfredse med 0-0."

"Frankrig er utroligt dygtige til kontraspil. De har en bred og stærk trup, og kan stille med et meget stærkt hold."

"Det er stort at komme videre fra gruppen, og det rangerer meget højt for mig. Vores store styrke er, at vi gør tingene sammen omkring holdet," fortalte Hareide på pressemødet ifølge bold.dk.

Målmand, Kasper Schmeichel:

"Vi holder dem fra det meste. Vi har stået defensivt sindssygt godt i hele turneringen."

Forsvarer og anfører, Simon Kjær:

"Jeg synes, vi har bygget på hele vejen. Kampen i dag var meget taktisk præget, men vi vidste, at vi nok skulle få vores chancer. Vi fik, hvad vi skulle bruge, så jeg er meget lettet nu."

"Vi skal op på mærkerne, hvis vi skal møde Kroatien. Det er et godt hold, måske ét af de hold, der har spillet bedst ved dette VM indtil videre, så det bliver fedt," sagde Kjær efter kampen til DR.

Midtbanespiller, Thomas Delaney:

"Det er rigtig dejligt. Jeg havde ingen anelse om, hvad den anden kamp stod. Det kunne vi godt have fået at vide lidt før. Jeg fik det først at vide, da jeg kom ud. Det var hårdt."

"Det var en anden måde, vi spillede fodbold på i dag. Vi spillede på resultatet. Vi gjorde det rigtig fint og det gik som vi håbede."

"Vi gik planken ud i dag. Vi må også være realistiske og det er fint med andenpladsen. Jeg ved ikke, hvem vi kommer til at møde. Det var vores mål at gå videre, så vi er glade nu."

Skriv en kommentar