Drømmemål af comeback-Neymar sikrede sejr

0

Neymar fejrede sit comeback til grønsværen ved at lave et drømmemål for Brasilien, som slog Kroatien med 2-0 i dagens VM-testkamp.

VM 2018's måske største guldfavorit, Brasilien, skulle i dag teste VM-formen mod Kroatien, der også skal med til slutrunden i Rusland. Opgøret blev spillet på Anfield.

Kroaterne viste tænder allerede i kampens indledning, hvor både Dejan Lovren og Ivan Perisic havde nærgående forsøg.

Første halvleg var en hårdtspillet omgang, hvor det i flere sekvenser ikke lignede en venskabskamp. Scoringer kom der dog ikke i løbet af de første 45 minutter.

Fra anden halvlegs start var der comeback til superstjernen Neymar, som har været ukampdygtig siden slutningen af februar. Og PSG's offensivprofil skulle ikke bruge lang tid på at sætte sit personlige aftryk på kampen.

Efter 68 minutters spil fik Neymar nemlig bolden på venstrekanten, hvorefter han efter et par skarpe driblinger smadrede bolden i nettet via overliggeren. Hvilket comeback af den 26-årige verdensstjerne.

Det lignede længe, at Neymars scoring ville blive kampens eneste, men dybt inde i overtiden ville indskiftede Roberto Firmino også lege med. Liverpool-profilen lukkede og slukkede til 2-0, som blev kampens resultat.

Skriv en kommentar