Endnu en uafgjort VM-kamp i gruppe A

0

Den anden kamp i gruppe A under VM var repræsenteret af Frankrig og Uruguay. De to mandskaber leverede en tæt, målløs kamp uden den store spænding.

Det var et meget uroplaget fransk hold uden Malouda og Henry fra start, der stod overfor Uruguay med deres to stjerner, Forlan og Suarez i front. En kamp, der var spået at blive tæt.

Det blev da også en tæt affære. Allerede i det 6. minut fik Frankrig deres først store mulighed. Det var angriberen, Sidney Govou, der af Ribery blev til spillet bolden foran mål, men Govou skød den ved siden af. Netop Govou fik igen en mulighed få minutter efter, men denne afslutning blev clearet i det uruguayske forsvar.

Uruguay kom også til chancer, men der var kun et fåtal af dem i første halvleg. En af Uruguays mest velspillende spillere, Forlan, skød således en godt forsøg mod mål efter 18 minutter. En chance, der dog blev blokeret. I de efterfølgende minutter fik Nicolas Anelka og Yoann Gourcuff nogle chancer, men disse blev aldrig vekslet til mål.

Uruguays eneste reelle, farlige mand oppe i front, Diego Forlan, prøvede ihærdigt at få scoret et mål, men enten blev hans chancer blokeret af et stærkt fransk forsvar og franskmændenes stabile målmand, Hugo Lloris, eller også løb han ind i en offside. Også det franske angreb prøvede at få hul på målene, men dog uden held. I stedet sluttede første halvleg uden mål.

Anden halvleg var kun syv minutter gammel, da Forlan trak sig fri, og skød en løs bold mod mål. Læderet gik dog forbi. Sidenhen kom der aldrig de store chancer, og hverken Uruguay eller Frankrig kunne få bolden i kassen.

Med cirka 20 minutter tilbage af kampen kom Thierry Henry og Florent Malouda på banen i stedet for Anelka og Gourcuff, mens også Uruguay foretog en udskiftning i form af deres angriber, Suarez. Inden sin udskiftning, spillede Suarez, angrebsmakkeren Forlan fri, men han skød bolden forbi mål.

Med ti minutter tilbage af kampen fik Nicolas Lodeiro sit andet gule kort for et frispark begået mod Sagna, og derfor måtte han forlade banen, efter at have været blevet skiftet ind. Lodeiros første gule kort modtog han efter blot to minutter på banen.

De sidste minutter bød heller ikke på nogen mål, til trods for, at Frankrig igen og igen uden held pressede på. Mod kampens afslutning, ville franskmændene have straffespark, men de efterfølgende billeder viste, at Uruguays forsvarer holdt armen tæt til kroppen. Derfor endte kampen målløs, 0-0.

Kampens spillere:

Uruguay - Diego Forlan: Han var nærmest alle steder på banen. Det var ham, der første bolden frem, og ham der ihærdigt forsøgte at få vekslet chancerne til mål, dog uden held.

Frankrig - Patrick Evra: Det er på en billig bekostning, at han bliver kampens spiller, da der ikke var de store gode præstationer fra franskmændene. Men Manchester United-spilleren gjorde det godt nede i forsvaret, og holdt det stabilt.

Skrevet af Emal Aghazadeh

Skriv en kommentar