England er semifinale-klar efter 2-0

0

England vandt her til aften 2-0 over Sverige i kvartfinalen. Det betyder, at de er klar til semifinalen mod enten Rusland eller Kroatien.

Den tredje VM-kvartfinale stod mellem England og Sverige.

På grund af karantæne måtte Mikael Lustig overvære kampen fra bænken, mens han var erstattet af Emil Krafth. Derudover var også Gustav Svensson afløst af Sebastian Larsson på midtbanen.

England stillede op med samme mandskab, som besejrede Colombia i ottendedelsfinalen.

Begge hold åbnede kampen med en række tekniske fejl, og det den første rigtige mulighed tilfaldt Sveriges Viktor Claesson. Han forsøgte sig fra distancen, men skuddet gik et par meter forbi målet.

Efter en halv times spil meldte England sig så for alvor ind i opgrøret. Harry Maguire steg højest på et hjørnespark fra Ashey Young, og så kunne forsvareren score til 1-0.

Raheem Sterling var kort før pausefløjt tæt på at fordoble føringen af to omgange, men desværre for englænderne manglede han skarpheden.

Stillingen var derved 1-0 til England ved halvleg.

I anden halvleg var Sverige tæt på at udligne, da Marcus Berg fik headet mod Jordan Pickford efter et indlæg af Ludwig Augustinsson. Men den engelske keeper, der var storspillende denne eftermiddag, klarede forsøget.

Herfra kom England bedre med i opgøret og sad på spillet, hvilket også udløste endnu en scoring.

Dele Alli modtog bolden fra Jesse Lingard og Tottenham-profilen afsluttede resolut i en fri position, og afslutningen røg ind bag Robin Olsen i Sveriges bur, der for anden gang måtte hive bolden ud af rosen.

Svenskerne gav dog ikke op efter at være kommet yderligere bagud. I det 70. minut var Claesson tæt på at reducere, men Pickford snuppede igen forsøget.

Sverige kom ikke tættere på, mens England heller ikke fik scoret mere i opgøret.

Det betyder, at England er klar til VM-semifinalen, hvor de skal møde vinderen af aftenens sene kamp mellem Rusland og Kroatien.

Skriv en kommentar