Irans landstræner stopper efter VM

0

Irans største stjerne, landstræner Carlos Queiroz, har valgt at smide sin opsigelse på bordet. Han stopper som iransk landstræner efter VM 2014.

Carlos Queiroz har tidligere trænet klubber som Manchester United og Real Madrid, men i øjeblikket befinder han sig i Brasilien, eftersom han er landstræner for Iran.

Det er dog spørgsmål om kort tid. Queiroz har nemlig valgt at opsige sin stilling, således, at han stopper efter sommerens VM-slutrunde.

"Ja, mit engagement her stopper med VM," bekræfter Carlos Queiroz over for BBC.

Carlos Queiroz er træt af de dårlige arbejdsvilkår, som han efter sigende har med landsholdet.

Styret i Iran er hårdt ramt af sanktioner fra dele af verdenssamfundet, og derfor har regeringen mistet interessen for at bakke op om fodboldlandsholdet, mener Queiroz.

"Der er ingen støtte fra regeringen. Den oprigtige interesse for landsholdet er stoppet på grund af den finansielle situation," forklarer Carlos Queiroz.

I holdets første kamp ved VM, lykkedes det "Team Melli" at få et enkelt point mod Nigeria. Samtidig har Irans landshold også kvalificeret sig til asiatiske mesterskaber i 2015, men det bliver altså uden den portugisiske træner ved roret.

61-årige Queiroz har dog ikke tænkt sig at gå på pension. I stedet vil han følge sin drøm om at være den første træner, der fører fire nationer til verdensmesterskaberne.

Tidligere har han ført Sydafrika til VM i 2002, mens han gentog denne bedrift med Portugal i 2010.

"Jeg har fået et tilbud her i Brasilien og et i England, men på grund af nogle omstændigheder i mit privatliv er det for svært for mig at være klubtræner," forklarer Carlos Queiroz.

I sidste VM-opgør skal Iran møde Bosnien-Hercegovina.

Skriv en kommentar