Kommentarer efter Holland – Argentina

0

Holland og Argentina mødtes i den anden semifinale onsdag aften. Kampen måtte ud i straffesparkskonkurrence, for at finde sin vinder. Argentina viste skarphed på straffe, og dermed er de nu klar til finalen mod Tyskland. Vi har samlet kommentarer efter onsdagens opgør her.

Argentinas landstræner, Alejandro Sabella:

"Det er en stor glæde. Det var en meget vanskelig og tæt kamp. Jeg er glad. Vi er i finalen. Vi vil se, hvad vi kan opnå med én dag mindre inden kampen (i forhold til Tyskland, red.) og efter straffe," sagde Sabella efter kampen ifølge Sky Sports og uddybede:

"Vi vil give alt. Ydmyghed og hårdt arbejde. Vi vil give os 100 procent. Vi må se, om det er nok til at vinde VM-titlen."

Argentinas målmand og helt i straffesparkskonkurrencen, Sergio Romero:

"Nyd øjeblikket. Vi skal nyde det nu, og i morgen begynder vi at arbejde frem mod finalen. Jeg er rigtig lykkelig. Jeg er meget glad. Straffesparkskonkurrence er et spørgsmål om held - det er virkeligheden. Men jeg havde stor tillid til mig selv, og heldigvis forløb det hele godt," fortalte han ifølge BBC.

Hollands landstræner, Louis van Gaal:

"Det er en stor skuffelse. Det er det mest forfærdelige scenarie, at tabe efter straffesparkskonkurrence. Jeg synes, at vi spillede bedst i kampen, så derfor er det selvfølgelig en stor skuffelse," fortalte han på pressemødet efter kampen, og tilføjede i forhold til målmandsspekulationerne til dette opgør:

"Hvis jeg kunnet have udskiftet Jasper (Cillessen, Hollands målmand, red.) havde jeg gjort det. Men jeg havde allerede brugt alle tre udskiftninger."

Hollands offensivspiller, Arjen Robben:

Det gør ondt, men vi gav alt, hvad vi havde. Det er grimt at ryge ud på denne måde."

Hollands forsvarer, Ron Vlaar:

"Det er utroligt. Det er hårdt, men det er en del af spillet. Jeg var nu ikke nervøs, jeg var fokuseret (da han skød og brændte på straffespark, red.). Den skulle bare gå i målet, men det gjorde den ikke."

Skriv en kommentar