Laudrup: VM er større end noget andet

0

Den danske fodboldlegende, Michael Laudrup, er ikke i tvivl om, at VM er det største, som man kan deltage i som fodboldspiller.

Danmarks tidligere stjernespiller, Michael Laudrup, tøver ikke med at udråbe VM som det absolut største inden for fodbold.

"Jeg ved godt, at Champions League er en slags VM for klubhold, men jeg mener stadig, at en VM-slutrunde er noget specielt. Den afvikles kun hvert fjerde år, og det er imponerende at se, hvordan denne event kan samle folk over hele kloden. Det er altså bare noget ganske særligt, både at være med i og følge på sidelinjen," forklarer Michael Laudrup til TV 2 Sporten.

"Fodboldspillet kan ikke genopfindes som sådan, men der dukker ind imellem nogle nye tendenser op til de her slutrunder, fordi så mange nationer fra hele verden er repræsenteret. Det kan både være på det taktiske og fysiske plan, og det glæder jeg mig til at følge med i," slutter Laudrup.

Michael Laudrup nåede som aktiv, at være med til to VM-slutrunder. Den første var VM i Mexico tilbage i 1986, mens den anden var VM i Frankrig i 1998.

Skriv en kommentar