Laudrup: VM i Sydafrika var en stor skuffelse

0

Fodboldlegenden Michael Laudrup er blandt andet utroligt skuffet over spillet blandt en række af de store nationer ved VM i Sydafrika.

Den danske fodboldlegende, Michael Laudrup, er kendt for at være en positiv mand, men samtidig ærlig og netop hans ærlighed kommer til udtryk, når han skal vurdere VM-slutrunden i Sydafrika helt overordnet.

"Det var absolut skuffende. Hvis jeg kigger på de VM-slutrunder, jeg kan huske, har det været en af de mest skuffende, synes jeg," siger Laudrup til sporten.dk.

Han mener, at Spanien, Tyskland, Chile og i nogen grad Holland var de eneste nationer, der for alvor leverede en flot indsats, mens han fortsætter med at pege på de negative elementer.

"Der er meget. På den lidt negative side har vi Brasilien og Argentina, som røg ud med et brag mod Tyskland. England var meget skuffende, og ekstremt skuffende var Italien og så Frankrig, der er helt uden for kategori. Og det er mange skuffelser."

VM-bolden Jabulani står også får skud, og Laudrup havde langt hellere set en klassisk Select Super Brilliant som bold ved slutrunden.

"Bolden var helt umulig. Jeg ved godt, at man som spiller ikke skal undskylde sig med vind og vejr, men bolden var katastrofal. Man kunne slet ikke regne med den," forklarer han, mens han sætter fokus på de berømte og berygtede Vuvuzela-horn.

"Jeg var selv på et par stadions, og man kunne ikke høre noget. Det var bare organiseret larm og gav absolut ingen stemning. Det var et tågehorn i 90 minutter, og man kunne ikke høre nogen, der klappede."

Mange fodboldfans havde forventet sig meget af storprofilerne Lionel Messi, Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo for at tage en lille håndfuld, men de slå heller ikke for alvor igennem, mener Laudrup.

"Der var selvfølgelig andre, der gjorde det godt som for eksempel Villa, Xavi, Sneijder, Forlán, Özil, Müller og Schweinsteiger. Men af de tre store, som man havde forventet sig meget af, faldt to af dem hårdt, og den sidste gjorde også til sidst, selv om det nok især var, fordi han mod tyskerne nærmest skulle ned og hente bolden i forsvaret," slutter han.

Skriv en kommentar