Messi brændte straffe i remis mod debutant

0

Argentinas store stjerne, Lionel Messi, brændte straffespark, da argentinerne måtte dele i porten med VM-debutanten Island.

VM-debutanten Island skulle for første gang i aktion denne eftermiddag, hvor modstanderen var Argentina.

Argentinerne var naturligvis storfavoritter i opgøret, men de blev mødt af et islandsk mandskab, der var ganske uimponerede over stjernenavne som Lionel Messi, Sergio Agüero og Angel di Maria.

I begyndelsen af kampen fik Messi nogle gode muligheder, men han fik ikke sendt bolden ind bag Islands keeper, Hannes Halldorsson, som til daglig står i Randers FC.

Island svarede igen ved Birkir Bjarnason, da han afsluttede tæt forbi Willy Caballeros mål.

I det 19. minut fik Argentina så endelig bolden i netmaskerne ovenpå deres massive boldovertag. Marcus Rojo spillede bolden til Sergio Agüero, som køligt drejede en halv omgang og sendte bolden op i hjørnet med venstrebenet til 1-0.

Men bare fem minutter senere fik Island svaret igen. Det skete ved Alfred Finnbogason, som scorede efter et indlæg fra højre side.

Kort inden pausefløjt var Gylfi Sigurdsson i to forsøg tæt på at bringe VM-debutanterne foran, men begge afslutninger blev blokeret.

Efter 63 minutter fik Argentina tilkæmpet sig et straffespark, da Hordur Bjorvin Magnusson klodset gik i ryggen på Maximiliano Meza. Lionel Messi skulle forsøge at score, men argentineren skød til venstre for keeperen, men Bjarnason hoppede til den rigtige side og reddede selvsikkert bolden.

Herfra valgte Island at pakke sig lidt ekstra, mens Argentina forsøgte at presse på for at få det vindende mål.

Messi forsøgte sig med et langskud med ti minutter igen, men skarpheden manglede for superstjernen.

Argentinas målræv Gonzalo Higuain blev mod kampens afslutning skiftet på banen i forsøget på at få bolden i nettet igen, men lige lidt hjalp det.

Slutteligt fik Messi mulighed for at forsøge sig på frispark på kanten af feltet, men igen ville bolden bare ikke samarbejde for FC Barcelona-profilen denne dag.

Boldbesiddelsen endte med 78 % i Argentinas favør, mens måltavlen viste 1-1, da kampens polske dommer, Marciniak, blæste i fløjten for sidste gang.

Dermed ligger Argentina og Island på en delt førsteplads i gruppe D, mens de to andre hold i gruppen, Kroatien og Nigeria, mødes klokken 21:00 lørdag aften.

Skriv en kommentar