Odds-analyse: Brasilien – Elfenbenskysten

0

Brasilien virkede menneskelige da de mod Nordkorea "kun" klarede en 2-1 sejr. Elfenbenskysten har stadig deres første VM sejr til gode, jeg tror ikke den kommer i dag.

Brasilien virkede ikke overbevisende gode i deres kamp mod Nordkorea. Ligeledes virkede Elfenbenskysten også lidt shaky da de fik 0-0 mod Portugal, i en kamp der kunne være gået begge veje - men ind ville bolden ikke.

Et af de store diskussionsemner omkring den afrikanske trup er om Drogba er klar til kamp. Drogba startede ude mod Portugal, men flere rapporter siger at han skulle være med fra start i aftenens kamp.

Brasiliens landstræner Dunga, var ude forleden og erkende at den attraktive spillestil "Joga-Bonito" ikke er et krav at spille. Dunga pointerede yderligere at 3 point er det vigtigste, om det så kun bliver til en 1-0 sejr.

Man kan håbe på at der bliver fundet noget af det flotte fodbold frem i aften, det er i hvert fald 2 hold der begge kan finde ud af at spille det. Udfaldet af kampen i dag er svær at forudsige. Jeg er imponeret over Brasiliens evne til at skabe mål ud af ingenting, en evne de viste 2 gange mod Nordkorea. Elfenbenskysten virker som et hold der hellere vil broderer sig til den perfekte chance, men med Drogba i startopstillingen i dag, så kan spillet måske blive noget anderledes, med et par lange bolde op i boksen, som skal udfordre Lucio og Juan.

Jeg tror dog på at Brasilien er 100% forbedredt på alle våben som Elfenbenskysten kan bringe, sagt på en anden måde, jeg tror ikke de kan overrumples.

Odds: Brasilien-sejr
Set til 1.78 hos Unibet.com

Skriv en kommentar