Odds-analyse: Italien – Paraguay

0

De forsvarende VM mestre fra Italien tager imod det eksotiske Paraguay, i en kamp der med garanti kommer til at foregå på Italiens primisser - derfor en målfattig kamp.


Italien har for vane at spille defensivt og destruktivt fodbold, hvor imod Paraguay gerne vil spille det flotte offensive angrebsspil. Det er på den måde "Clash of Civilizations". To forskellige lande, med to forskellige fodboldopfattelser.

Italien skal gøre god figur her i første kamp, for at deres VM kan blive en succes, mange har været ude og kritisere storholdet, og dets måde at spille fodbold på.

Begge hold har spillet jævnt på det sidste, med en blanding af sejre, uafgjorte og tabte. Det er derfor svært at finde den røde tråd i holdformen hvilket også gør det sværere at sige nogle kloge ord om kampen i aften.

Tendensen om defensivt spil kan man dog se på Italiens seneste kampe, hvor 2 ud af seneste 5 kampe er endt med 0-0. Min hypotese om Paraguays offensive tilgang kan også påvises på samme måde, de har nemlig scoret mindst 1 mål i alle deres seneste 5 kampe. Om det så har været Elfenbenskysten, Grækenland eller Irland, så har sydamerikanerne fundet vej til netmaskerne.

Jeg tror kampen i aften vil blive målfattig. Jeg spiller den til under 2,5 mål hos Unibet.com der giver 1.57 på det udfald. Bookmakerne er i høj grad enige om dette udfald.

Derudover vil jeg gerne beklage at TBP har sneget sig lige under hvad der er acceptabelt, 98% TBP ligger vi på inden kampen i aften, det er til dels en blanding af overraskelsen fra Japan, og at Danmark - Holland ikke endte med mere end 2 mål - hvilket det jo var umådelig tæt på at gøre. Kampen her skal nok bringe os over 100% igen : ).

Odds: Under 2,5 mål
Set til 1.57 hos Unibet.com

Skriv en kommentar