Odds-analyse: Uruguay – Frankrig

0

Dagens anden kamp i gruppe A står mellem de to resterende hold, Frankrig og Uruguay. To vidt forskellige hold, der har statistik for at spille tætte, indbyrdes opgør.

Hvis vi starter med at kigge nærmere på franskmændene, så må man konkludere at hele deres optakt til VM har været en stor op- og nedtur. På heldig vis kom man til VM efter at have slået Irland ud på et mål af Henry, som alle nok kan blive enige om, skulle have været annulleret.

Men ikke nok med den heldige kvalifikation, så har deres testkampe op til VM set ualmindelig dårlige ud. Inden for de seneste fem kampe er der sågar at finde nederlag til Kina, uafgjort mod Tunesien og en tabt kamp til Spanien. Eneste sejr var over Costa Rica, som man i den grad også må kalde for en overkommelig modstander.

Uruguay har spillet ganske solidt de seneste par kampe, hvor det både er blevet til 4-1- og 3-1-sejre over henholdsvis Israel og Schweiz, to mellemgode nationer. Det derfor svært at sige så meget om Uruguays styrke, blot er der at konkludere Frankrigs enormt svingende form.

Jeg vil nødig komme for meget ind på VM-udtagelser, men når man nu alligevel snakker om Frankrig, så kan man næsten ikke lade være med at undres over den manglende udtagelse af Real Madrid-skarpretteren Karim Benzema.

Det var netop sådan en type den franske offensiv godt kunne savne mere af. Jeg vil ikke kritisere offensiven hos Frankrig, da den trods alt indeholde stjerner som Malouda, Ribery, Gourcuff, Henry og Anelka. Men bredden set fra tidligere VM, hvor man også har stjerneangribere på bænken, synes jeg, at man savner ved denne slutrunde.

Det kan blive fugl eller fisk i dag. Det afhænger meget af, om Frankrig finder deres vanlige form frem, og spiller det sprudlende angrebsspil, som de har spillere til at kunne levere. Hvis det er tilfældet, levner jeg ikke Diego Lugano og co. mange chancer.

Jeg er lidt splittet i min vurdering af denne kamp. Jeg tror sagtens, at den kan blive målrig, på grund af to skræmmende gode offensiver hos begge hold, men derudover kunne den også nemt ende 0-0, som de tidligere to indbyrdes opgør er endt.

Jeg har valgt, at tage satset og regner altså med at Frankrig i dag sprudler, som vi kender dem fra, når de er bedst. Kampen i dag bliver altafgørende for Frankrigs chancer ved VM, jeg tror derfor ikke på de går hen og taber kampen. En smal sejr på 1-0 til ”Le Bleu” står som værende det mest realistiske i mine øjne.

Odds: Frankrig-sejr

Set til 2.20 hos Unibet.com

Skriv en kommentar