Østrig udnyttede danske forsvarsfejl

1

Danmarks imponerende udebane-statistik blev her til aften brudt, da danskerne tabte 2-1 til Østrig i den østrigske hovedstad Wien.

Morten Olsen kunne her til aften se det danske forsvar stå meget usikkert, og allerede efter blot 12 minutter fik hjemmeholdet bragt sig i front.

Krøldrup forsøgte at dække Franz Schiemer op i det lille felt efter et frispark, men Schiemer var hurtig på en ripost og kunne derved udnytte danskernes passivitet i forsvaret.

Den tårnhøje danske angriber, Nicklas Bendtner, kunne dog fem minutter efter bringe balance i regnskabet, da han headede bolden ind i nettet, efter et hjørnespark af Michael Krohn-Dehli.

20 minutter senere resulterede endnu en fejl i forsvaret til, at Roman Wallner kunne dukke frem på hjørnespark og heade bolden ind bag Thomas Sørensen i danskernes mål.

Daniel Jensen formåede ikke, at dække Wallner optimalt op i det lille felt, og dermed kunne en af banens laveste spillere forsøge for 2-1-resultatet, som blev stillingen ved pausen.

I anden halvleg foretog Morten Olsen en række interessante indskiftninger. Christian Eriksen fik landsholdsdebut i en alder af blot 18 år, efter 57 minutter, mens Rajko Lekic ligeledes kunne bryste sig af at få landsholdsdebut. Lekic kom på banen, da der var spillet 61 minutter.

Eriksen gjorde en fin figur, og han gjorde sig hele tiden spilbar i Danmarks offensiv. Med godt et kvarter tilbage fik også Peter Nymann debut på landsholdet, men lige lidt hjalp det.

Danmark må derfor rejse hjem fra Østrig med et 2-1-nederlag i bagagen.

1 kommentar

  1. Morten E M Jensen den

    Det er muligt, at det er en testkamp – men det var sq ikke godt nok. Det er muligt hr. Olsen mener de mangler rytme – men jeg ser også, at der skal en større fighterånd ind på holdet – ellers kommer vi ikke videre fra gruppe til sommer!

Skriv en kommentar