Optakt: Argentina – Iran

1

Argentina kan sikre sig videre avancement fra gruppespillet, hvis de kan besejre Iran i deres anden kamp ved VM, som spilles lørdag aften.

Der venter Iran en svær opgave, når de står over for Argentina i de to mandskabers anden kamp ved VM. Iran lagde ud med uafgjort mod Nigeria, mens Argentina planmæssigt besejrede Bosnien-Herzegovina og fører an i gruppe F.

Argentina er store favoritter til at tage sejren og de tre point og dermed bringe sig yderligere i front i gruppen.

Fokus på holdene:

Argentina:

Et selvmål af Sead Kolasinac satte Argentina i gang mod Bosnien-Herzegovina. Lionel Messi kom på måltavlen i anden halvleg, og selvom det lykkedes Vedad Ibisevic at reducere endte opgøret med en argentinsk sejr.

Argentinas ventes at være tilbage i deres sædvanlige 4-3-3-formation efter at have startet det første opgør i en 5-3-2. Det betyder, at Gonzalo Higuain formentlig træder ind i startopstillingen, efter at have startet på bænken i den første kamp.

Det er dermed en front-trio bestående af Higuain, Agüero og Messi, som Iran skal forsøge at forsvare sig i mod.

Holder du med Argentina? Se det store udvalg af Argentina-produkter hos Unisport her!

Iran:

Iran spillede uafgjort 0-0 mod Nigeria i et opgør, hvor de to mandskaber ikke havde så meget at byde på. Iran formåede ikke at spille sig frem til mange chancer foran målet, og de kommer næppe nemmere til det, når modstanderen hedder Argentina.

De fik dog et point med sig fra den første kamp og kan dermed ikke udelukkes endnu. Udover Argentina skal de møde Bosnien-Herzegovina i deres sidste opgør, men der skal en stor præstation til, hvis Iran skal have flere point på kontoen.

Fakta:

- Det er første gang Argentina og Iran mødes i VM.

- Deres eneste tidligere opgør var en venskabskamp den 22. marts 1977 i Madrid. Det opgør endte 1-1.

- Irans eneste tidligere VM-kamp mod en sydamerikansk nation var i 1978 mod Peru, hvor de tabte 4-1.

- Argentina har vundet ti og kun tabt en af deres seneste 13 VM-gruppekampe. Det er samtidig blevet til 26 scoringer, mens de kun har lukket fem mål ind.

- Iran har kun vundet en af deres ti VM-kampe. Det var mod USA i 1998, hvor de vandt 2-1.

- De seneste to mål Iran har scoret ved VM er kommet efter hjørnespark.

Seneste nyt om holdene:

Argentina:

Rodrigo Palacio var ikke med i Argentinas første kamp på grund af en skade. Angriberen skulle være klar til kampen mod Iran.

Iran:

Venstre backen Hashem Beikzadeh er igen tilgængelig for den iranske træner. Beikzadeh sad ude med en skade i det første opgør mod Nigeria.

Hold øje med:

Lionel Messi (Argentina): Messi scorede Argentinas mål til 2-0 i det første opgør mod Bosnien-Herzegovina, og kom dermed godt i gang med slutrunden. I en kamp mod Iran skulle der være gode muligheder for at offensivspilleren kan folde sig ud.

Mehrdad Pooladi (Iran): Forsvarsspilleren startede inde for Iran i fraværet af Hashem Beikzadeh og gjorde det godt mod Nigeria. Dermed får han sandsynligvis lov til at beholde pladsen i kampen mod Argentina, hvor der med sikkerhed bliver nok at se til.

Forventede startopstillinger:

Argentina:

Romero

Zabaleta – Garay – Fernandez – Rojo

Mascherano – Gago – Di Maria

Messi – Agüero - Higuain

Se det store udvalg af Argentina-produkter hos Unisport her!

Iran:

Davari

Pooladi– Montazeri – Hosseini – Haji Safi

Teymourian – Nekounam

Heydari – Dejagah – Shojaei

Ghoochannejhad

Praktisk information:

Kampens dommer: Milorad Mazic (Serbien)

Stadion: Estadio Mineirão, Belo Horizonte

Spille-tidspunkt: 18:00

Vises på: DR1

1 kommentar

Skriv en kommentar