Optakt: Australien – Holland

0

Holland kan med en sejr i aftenens kamp spille sig millimeter fra en ottendedelsfinale, mens Australien er pisket til at få point for at holde sig inde i gruppe B.

VM-slutrundens hidtil største overraskelse fandt sted på VM's andendag, da Holland tævede Spanien med 5-1. Derfor har Oranje bragt sig i en yderst gunstig position i gruppe B.

Til gengæld ser det – som ventet – svært ud for Australien, der tabte premierekampen 3-1 til Chile. De færreste tror på, at Socceroos kan stille noget op mod Holland og Spanien i de sidste to gruppekampe.

Fokus på holdene:

Australien:

Der var ingen forventninger til Australien før VM, og selvom de spillede en acceptabel kamp imod Chile, fik de ingen point ud af anstrængelserne.

Det bliver formentlig ikke nemmere, når modstanderen hedder Holland i aften. Der skal point på kontoen for australierne – og gerne tre styks, selvom det virker enormt svært.

Holland:

Holland fik en vanvittig god start på VM med storsejren over Spanien. Nu venter der et opgør mod en nation, som ikke bør volde Louis van Gaals udvalgte.

En hollandsk sejr vil betyde, at de står på 6 point efter to kampe. Hvis dette sker, skal der gå meget galt, hvis ikke Holland skal gå videre fra gruppe B. Samtidig ligner de i øjeblikket favorit til at snuppe gruppens førsteplads.

Hold øje med:

Arjen Robben (Holland):

Den 30-årige verdensstjerne var, sammen med van Persie, kampens helt store oplevelse i hollændernes åbningskamp mod Spanien. Robben scorede to kasser, og han kan sagtens blive kampafgørende igen, når en svag australsk defensiv venter.

Tim Cahill (Australien):

Cahill blev også vores bud på en australsk profil i første opgør mod Chile, og det lykkedes også for den hovedstødsstærke angriber at komme på tavlen. Masser af indlæg til Cahill er formentlig også recepten mod Holland, og hvis Australien skal have point,skal Cahill være mindst lige så skarp igen.

Forventede startopstillinger:

Australien:

Ryan

McGowan – Wilkinson – Spiranovic – Davidson

Jedinak – Milligan

Oar – Bresciano – Leckie

Cahill

Holland:

Cillessen

de Vrij – Vlaar – Indi

Janmaat – De Jong – de Guzman – Blind

Sneijder

van Persie – Robben

Praktisk information:

Kampens dommer: Djamel Haimoudi (Algeriet)

Stadion: Estadio Beira-Rio, Porto Alegre

Spille-tidspunkt: 18:00

Vises på: DR1

Skriv en kommentar