Optakt: Brasilien – Mexico

0

Der venter et rigtig interessant opgør, når Brasilien og Mexico støder sammen i ottendedelsfinalen mandag klokken 16:00. VM-guide.dk klæder dig på til opgøret her.

Optakt til Brasilien mod Mexico

Fokus på holdene:

Brasilien:

Brasilien var før VM-slutrunden udråbt som en af de helt store favoritter, men foreløbig har det ikke kørt helt på skinner for samba-drengene.

Alligevel vandt de gruppe E med syv ud af ni mulige point. Men måske ville brasilianerne ønske, at de var endt som nummer to i gruppen, for så skulle de nemlig møde Sverige i ottendedelsfinalen.

i stedet skal de nu op imod Mexico som - bortset fra opgøret mod Sverige - har vist rigtig gode takter i gruppespillet.

Mexico:

Hvis Tyskland havde slået Sydkorea i sidste runde, var Mexico røget ud af VM 2018 allerede efter det indledende gruppespil, selvom de havde vundet de to første kampe i gruppe F.

Men som bekendt tabte tyskerne til Sydkorea, og derfor står Mexico nu i en VM-ottendedelsfinale mod Brasilien, hvor mexicanerne skal spille op til sit bedste for at komme videre til kvartfinalen.

Fakta:

- Brasilien og Mexico mødte hinanden ved VM i 2014, hvor det endte 0-0 trods et hav af brasilianske chancer.

- Brasilien har ikke tabt de seneste 20 kampe.

Seneste nyt:

Brasilien:

Brasilien må undvære Douglas Costa, der er ude med en skade.

Mexico:

Mexicos stopper Hector Moreno kommer ikke i aktion imod Brasilien, da han har karantæne. I stedet for ham spiller Hugo Ayala formentlig fra start i midterforsvaret.

Hold øje med:

Neymar (Brasilien):

Det er på tide, at Neymar melder sig ind i VM-slutrunden. Foreløbig har det været for sjældent, at vi har set til PSG-stjernens kunnen.

Hirving Lozano (Mexico):

Hirving Lozano har imponeret ved VM hidtil. Imod Brasilien får mexicanerne igen brug for, at det unge stortalent viser klassen.

Forventede startopstillinger:

Brasilien:

Alisson

Fagner - Silva - Miranda - Luis

Paulinho - Casemiro - Coutinho

Willian - Jesus - Neymar

Mexico:

Ochoa

Álvarez - Salcedo - Ayala - Gallardo

Herrera - Guardado

Layún - Vela - Lozano

Hernandez

Redaktionens bud på kampen:

Lasse Klink:

Mexico har imponeret stort ved VM foreløbig, men jeg tror alligevel, at de kommer til kort imod Brasilien. Men det kan sagtens blive en rigtig tæt kamp. Mit bud er en brasiliansk sejr på 2-1.

Christian Toftegaard:

Det ligger i kortene, at vi skal forkæles offensivt når disse to hold støder sammen. Umiddelbart har Mexico set rigtig spændende ud, men det show stoppede i 3-0-nederlaget til Sverige. Det har været mantraet om Mexico, at når de er gode, så er de rigtig gode - og når de er dårlige, så er de rigtig dårlige.

Stabilitet bliver nøgleordet her, og selvom Brasilien ikke just har brændt banen af i gruppespillet, så endte de stadig som 1'er og viste, at de blev bedre og bedre efter lidt indledende udfordringer. Jeg tror, at Brasilien har fundet rytmen, og at de viser det i kampen her. Brasilien 2-0 Mexico.

Casper Lohse:

Jeg tror, at Brasilien vil overmatche Mexico på de fleste parametre. Og så håber jeg for Neymar og Brasilien, at han kommer højere op i gear. Han bør træde i karakter nu, hvor det for alvor gælder. Jeg tipper en 3-0-sejr til Brasilien, hvor Neymar minimum scorer et mål. Derudover scorer de nok også et mål på en dødbold, hvor de har mange solide headere.

Praktisk information:

Stadion: Samara Arena, Samara.

Spilletidspunkt: 2. juli, klokken 16:00.

Vises på: DR1.

Skriv en kommentar