Optakt: Polen – Colombia

0

Der venter et rigtig interessant og afgørende opgør, når Polen og Colombia, som begge tabte første kamp, mødes i gruppe H søndag klokken 20:00. Læs VM-guide.dk’s optakt til kampen her.

Optakt til Polen vs Colombia

Polakkerne skal have forsøge at vaske deres første VM-kamps skuffelse af sig, mens Colombia står i samme situation. Dermed tørster de begge efter en sejr, der kan kickstarte deres VM.

Fokus på holdene:

Polen:

Polen skuffede kolossalt i første kamp, hvor de overraskende tabte 2-1 til Senegal. Det skal revancheres i morgen, når Colombia er modstanderen.

Men det bliver bestemt ikke nemt, og hvis polakkerne skal gøre sig forhåbninger om point, skal der ske forbedringer over hele linjen.

I defensiven lavede de store fejl, og offensiven virkede tam. Især holdets store stjerne, Robert Lewandowski, så man mindre end lidt til i løbet af de 90 minutter.

Hvis Polen taber til Colombia, tyder meget på, at det bliver et tidligt VM-exit for et hold, som mange havde spået, der ville gå videre fra gruppe H i sikker stil.

Colombia:

Også det colombianske mandskab fik en ganske skidt start på VM 2018, da de tabte med 2-1 til Japan, som på forhånd var udpeget som gruppens svageste hold.

Det hører dog med til historien, at Colombia allerede efter få minutter fik Carlos Sanchez vist ud i en situation, hvor japanerne samtidig bragte sig i front på et straffespark.

Derfra var det op ad bakke for colombianerne, og selvom de fik udlignet før pausen, virkede det til, at kræfterne slap op i anden halvleg.

Colombia står i samme situation som Polen, hvor der meget gerne skal tre point på kontoen i den kommende kamp, hvis håbet om videre avancement for alvor skal leve.

Fakta:

- Polen og Colombia har mødt hinanden en enkelt tidligere. Det var i en venskabskamp i 2006, hvor sydamerikanerne vandt 2-1.

- Jakub Blaszczykowski spillede imod Japan sin landskamp nummer 100 for Polen.

- Robert Lewandowski blev med sine 16 scoringer den mest scorende spiller i den europæiske VM-kvalifikation

- Kampen mod Japan var første VM-kamp nogensinde, hvor James Rodríguez ikke scorede.

Seneste nyt:

Polen:

I første kamp imod Senegal gik Polen over til et 3-mandsforsvar i pausen. Formentlig starter polakkerne også sådan (3-4-3) imod Colombia.

Colombia:

Colombia må undvære den karantæneramte Carlos Sanchez. Det forventes, at Wilmar Barrios overtager hans plads.

James Rodríguez startede på bænken imod Japan, da han var småskadet. Det tyder dog på, at Bayern München-profilen er klar til at starte inde imod Polen.

Hold øje med:

Robert Lewandowski (Polen):

Som tidligere nævnt spillede Robert Lewandowski ikke nogen stor landskamp imod Senegal. Men spiller Bayern München-stjernen virkelig to dårlige landskampe i træk?

Det tror VM-guide.dk ikke, og vi forventer at se en sulten Lewandowski fra første fløjt, som vil gøre alt for både at komme på måltavlen og for at sikre Polen de tre livsvigtige point.

Når Lewandowski rammer sit topniveau, er han uhyggelig god, og de polske fans krydser uden tvivl fingre for, at han har en af disse dage, når Colombia venter.

James Rodríguez (Colombia):

Han blev skiftet ind i anden halvleg, men James Rodríguez havde ikke det allerbedste indhop imod Japan.

Man kan naturligvis argumentere for, at det ikke er nemt at blive i aktion i en kamp, hvor man er en mand i undertal, hvor man er presset tilbage på banen og hvor man ikke er helt fit for fight.

Til gengæld lyder det til, at Rodríguez er klar til at starte inde imod Polen, og det kan blive afgørende for de colombianske chancer, da han er deres suverænt største stjerne.

Forventede startopstillinger:

Polen:

Szczesny

Ciones – Bednarek – Pazdan

Piszczek – Krychowiak – Zielinski – Rybus

Kownacki – Lewandowski – Grosicki

Colombia:

Ospina

Arias – Sanchez – Murillo – Mojica

Lerma – Barrios

Cuadrado – Quintero – Rodríguez

Falcao

Praktisk information:

Stadion: Kazan Arena, Kazan.

Spille-tidspunkt: 24. juni, klokken 20:00. | Se hele kampprogrammet her.

Vises på: TV 2. | Se hele TV-programmet her.

Skriv en kommentar