Optakt: Danmark vs Tunesien

0

Danmark vs TunesienDanmark spiller sin første kamp ved VM 2022 mod Tunesien tirsdag klokken 14:00. Læs optakten til kampen her.

Fokus på holdene

Danmark:

Der var ikke de store overraskelser i Kasper Hjulmands VM-trup, hvor hovedparten har været en del af den faste stamme i lang tid.

Der er dog en række spørgsmålstegn inden opgøret, nemlig Joachim Andersen starter i forsvaret i stedet for eksempelvis Andreas Christensen, eller om talentfulde Rasmus Nissen Kristensen er foran i køen i forhold til rutinerede Daniel Wass.

I angrebet virker det sandsynligt, at Jesper Lindstrøm starter på venstrekanten i stedet for Mikkel Damsgaard, fordi Lindstrøm har vist storform i Bundesligaen, mens Damsgaard har døjet med skader.

Kasper Dolberg bliver nok foretrukket på toppen, men Andreas Cornelius kunne også komme i spil, hvis Hjulmand foretrækker en større opspilsstation.

Tunesien:

Anis Ben Slimane og Issam Jebali er spillere, der kendes fra den danske Superliga, men derudover så har de færreste danskere det store kendskab til deres trup.

Manchester Uniteds Hannibal Mejbri står noteret for 19 A-landskampe i en alder af bare 19 år, og anfører Youssef Msakni og angriber Qahbi Khazri er blandt nogle af de største profiler.

Tunesien stiller muligvis i en 4-5-1-formation, mens de i onsdags spillede en testkamp mod Iran, hvor de vandt 2-0 i en 5-4-1-formation.

Odds på Danmark vs Tunesien

1 X 2
Cashpoint 1.53 4.05 7.17

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Fakta

- Danmark har spillet uafgjort i deres seneste tre VM-kampe.

- Danmark indkasserede kun tre mål i deres VM-kvalifikation, hvor de vandt ni ud af ti kampe.

- Tunesien har kun vundet to af deres seneste 15 kampe i VM-regi.

- Der er blevet scoret over 2,5 mål i Tunesiens sidste fem ud af seks VM-kampe.

Hold øje med

Jesper Lindstrøm (Danmark):

Jesper Lindstrøm ventes at få sin VM-debut til opgøret, og med den form, som han er i, så bliver han spændende at følge i kampen, hvor han vil være på venstrekanten i stedet for Mikkel Damsgaard.

Wahbi Khazri (Tunesien):

31-årige Wahbi Khazri er Tunesiens centerangriber, og han står hidtil noteret for 24 scoringer i 71 A-landskampe for mandskabet. Han regnes for holdets helt store profil og bærer nummer 10.

Forventede startopstillinger

Danmark (4-3-3):

Schmeichel

Kristensen - Kjær - Christensen - Mæhle

Højbjerg - Eriksen - Delaney

Skov Olsen - Dolberg - Lindstrøm

Tunesien (4-5-1):

Dahmen

Dräger - Talbi - Ghandri - Abdi

Slimane - Skhiri - Laïdouni - Hannibal - Msakni

Khazri

Praktisk information

Dommer: Cesar Ramos fra Mexico.

Cesar Ramos er dommer til opgøret, hvor han får hjælp af sine landsmænd, linjedommerne Alberto Morin og Miguel Hernandez, samt fjerdedommeren Said Martines fra Honduras.

Ramos var ligeledes dommer ved VM 2018, hvor han dømte de tre kampe Brasilien vs Schweiz, Polen vs Colombia og Uruguay vs Portugal.

Stadion: Education City Stadium

Spille-tidspunkt: Tirsdag den 22. november 14:00 | Se kampprogram her.

Vises på: DR 1 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar