Optakt: VM-kval, Europa – gruppe B

0

VM-guide.dk varmer – igen – op til aftenens VM-kvalkampe ved at kigge alle de ni europæiske kvalifikationsgrupper igennem. VM-trofæ

Optakt:

Gruppe B, hvor Danmark som bekendt befinder sig, kan sagtens ende med at blive den gruppe, hvor toeren bliver sorteper i det samlede toerregnskab. Bulgarien, Danmark, Tjekkiet og Armenien har slået hinanden på kryds og tværs, hvilket kan blive dyrt. De fire ovenstående hold har mulighed for at snuppe gruppens andenplads, mens Italien, som forventet, ser ud til at blive en sikker gruppevinder.

Dagens kampe:

Italien – Tjekkiet

Italien kan med en sejr i aften booke VM-billetten til næste års slutrunde. Derfor er det højst sandsynligt et sultent italiensk mandskab, som går på banen i aften for at afgøre deres skæbne tre runder før tid. Til gengæld har Tjekkiet brug for point (helst tre styks), hvis VM-håbet skal holdes i live.

Malta – Bulgarien

Hvis Bulgarien vinder de tre sidste kvalkampe i gruppe A, er playoff-kampene næsten med sikkerhed i hus. Det er overraskende, da ikke mange havde troet på Bulgarien for halvandet år siden, da VM-kvalen startede. Ikke desto mindre har bulgarerne været yderst svære at slå, og selvom der venter to svære kampe i de to sidste runder mod hhv. Armenien og Tjekkiet, er det flere år siden, at Bulgarien har været tættere på en stor slutrunde. Aftenens udekamp mod Malta må ikke volde problemer, hvis VM 2014 skal blive en realitet.

Armenien – Danmark

En rigtig åben kamp. Danmark bør være favoritter, selvom Armenien er kommet stærkt igen i gruppe A efter en halvskidt start. Det er sidste chance, hvis de danske VM-chancer skal holdes i live. Heldigvis er Armeniens store målmager, Yura Movsisyan, forhindret i at deltage i kampen pga. karantæne. Samtidig har Armenien bestemt ikke imponeret på hjemmebane, hvor det foreløbig er blevet til nederlag i samtlige tre kampe mod Italien, Tjekkiet og Malta.

Skriv en kommentar