Optakt: VM-kval: Europa – gruppe G

0

VM-guide.dk ser frem mod de kommende VM-kvalifikationskampe fra den europæiske del. I denne optaktsartikel bliver de tre kampe i gruppe G gennemgået.

Optakt:

I gruppe G vil alles fokus være rettet imod morgendagens storkamp mellem Spanien og Italien.

De to stolte fodboldnationer skal i de sidste fire runder kæmpe om førstepladsen i gruppen, som giver den direkte billet til VM 2018.

Og med stor sandsynlighed vil vinderen af den indbyrdes kamp i morgen også være det mandskab, der topper gruppe G, når sidste kvalifikationskamp er afviklet.

Albanien, Makedonien, Israel og Liechtenstein, der alle også er at finde i gruppen, er for langt efter de to forhåndsfavoritter til at kunne spille med om VM-pladserne.

Spanien-Italien

For enhver fodboldelsker er denne kamp en ægte lækkerbisken. Italien, der vandt VM i 2006, og Spanien, som kunne løfte VM-trofæet fire år senere i 2010, råder begge over en lang række verdensklassespillere fra nogle af Europas allerbedste klubber.

Det er ikke utænkeligt, at det bliver en taktisk affære, hvor spanierne vil være mest på bolden, mens de defensivt stærke italienere formentlig vil lukrere på hurtige omstillinger, når værterne taber bolden.

Albanien-Liechtenstein

Albanien, der ved EM i Frankrig sidste år deltog i nationens første slutrunde nogensinde, kommer med al sandsynlighed ikke med til VM 2018. Hullet op til Spanien og Italien på gruppe G's to første pladser er simpelthen for stort. Alligevel skal Balkan-nationen i morgen vise, at de er et langt bedre mandskab end Liechtenstein.

Israel-Makedonien

Ligesom i den førnævnte kamp er der kun æren på spil her. Israelerne skal koncentrere om at erobre gruppens tredjeplads, som vil være et flot resultat. Makedonien har kun tre point i gruppen og vil få svært ved at nå Albanien og Israel, der begge befinder sig på ni point.

Skriv en kommentar