Optakt: VM-kval, Europa – gruppe H

0

VM-guide.dk varmer – igen – op til aftenens VM-kvalkampe ved at kigge alle de ni europæiske kvalifikationsgrupper igennem. VM-trofæ

Optakt:

Gruppe H lignede på forhånd en rigtig, rigtig tæt gruppe – og det er det stadig. England ligger i spidsen sammen med Montenegro med 15 point. Begge mandskaber har det et svært slutprogram. Lige bagved disse to finder vi Ukraine på 14 point, mens Polen med det yderste af fingerspiderne hænger på med 10 point. I bunden har Moldova og San Marino ikke meget at stille op.

Dagens kampe:

Ukraine – England

Sidste sommers EM-værter fra Ukraine har vundet de sidste fire kvalkampe i gruppe H, hvilket vidner om en nation i god form. Der er masser af spændende offensive spillere, som i aften kan gøre livet surt for de engelske stjerner. Det er en kamp, som ingen af holdene har lyst til at tabe, da toppen af gruppe H er yderst tæt.

San Marino – Polen

Polen har været meget svingende i gruppe H hidtil. Skal VM-drømmen holdes i live, kræver det tre point i dag mod San Marino. Det bør blive en ganske sikker sejr til polakkerne, som i den omvendte kamp mod San Marino vandt med 5-0.

Skriv en kommentar