Overblik: Dagens VM-kvalkampe, gruppe H

0

VM-guide.dk giver dig her overblikket over, hvordan det er gået i de ni europæiske VM-kvalifikationsgrupper, som er spillet her til aften. England

Gruppe H

Moldova – Montenegro 0-1

Topholdet fra gruppe H, Montenegro, skulle vise klasse, da de her til aften gæstede Moldova. Men det gik ikke lige så let, som montenegrinerne sikkert selv havde håbet på. Således stod der 0-0 ved pausen, og det blev endnu mere vanskeligt, da gæsterne midt i anden halvleg blev reduceret til 10 mand. Det lykkedes dog Montenegro at få de tre livsvigtige point takket være en scoring af Juventus-angriberen, Mirko Vucinic,  med 12 minutter igen. Derved en 1-0-sejr til Montenegro, som formentlig er ligeglad med, at det blev en snæver sejr over Moldova.

San Marino – England 0-8

Der blev delt øretæver ud til bundholdet fra San Marino, som på hjemmebane ikke kunne stille noget op imod England, der vandt med hele 8-0 efter 5-0 ved pausen. Selvom det var på en billig baggrund, må storsejren give England masser af selvtillid. Og der er brug for engelsk selvtillid, for på tirsdag gælder det topopgøret i gruppe G, hvor englænderne skal spille ude mod Montenegro i en direkte duel om førstepladsen i gruppen.

Polen – Ukraine 1-3

Efter en forfærdelig start på VM-kvalifikationen skød Ukraine sig ind i gruppe G igen med en 3-1-sejr ude over Polen. Allerede efter syv minutters spil var ukrainerne foran 2-0, og selvom Polen fik reduceret før pausen, afgjorde Ukraine kampen i anden halvleg med scoringen til 3-1. Mens sejren holder liv i Ukraines VM-håb, ser det nu pludselig meget problematisk ud for Polen, som hidtil kun har slået Moldova på hjemmebane.

Skriv en kommentar