Overblik: Dagens VM-kvalkampe, gruppe A

0

VM-guide.dk giver dig her overblikket over, hvordan det er gået i de ni europæiske VM-kvalifikationsgrupper, som er spillet her til aften.VM fodbold

Gruppe A

Makedonien – Belgien 0-2
Belgien fik den vigtige udesejr over Makedonien på 2-0 efter en pauseføring på 1-0. Kevin de Bruyne bragte gæsterne foran efter ca. 25 minutters spil, mens Eden Hazard udbyggede føringen til 2-0 på straffespark. Da der ikke blev scoret yderligere, endte kampen altså med en belgisk sejr, som betyder, at Hazard og co. er i spidsen af gruppe A med 13 point – det samme pointantal som Kroatien.

Kroatien – Serbien 2-0

Også kroaterne fik en vigtig sejr, da de i naboopgøret besejrede Serbien 2-0 efter to mål i første halvleg af Mario Mandzukic og Ivica Olic. Med sejren tager Kroatien afstand fra Serbien, som nu får mere end svært ved at spille sig til VM i Brasilien. Til gengæld følger Kroatien med Belgien i kampen om førstepladsen.

Skotland – Wales 1-2

Man troede ikke, det kunne gå værre for Skotland end i de første fire kvalifikationskampe, hvor skotterne  kun har fået to point. Men efter aftenens kamp mod Wales ser det endnu mere sort ud for Skotland, som faktisk førte 1-0 efter de første 45 minutter. Men med ca. 20 minutter igen, lavede værterne straffespark, og fik rødt kort, mens Aaron Ramsey udlignede til 1-1. Og helt skidt blev det et par minutter senere, de Wales scorede sejrsmålet til 2-1. Resultatet betyder, at Skotland ligger allernederst i gruppe A, mens Wales nu ligger nummer tre med seks point.

Skriv en kommentar