Overblik: Dagens VM-kvalkampe, gruppe D

0

VM-guide.dk giver dig her overblikket over, hvordan det er gået i de ni europæiske VM-kvalifikationsgrupper, som er spillet her til aften. Holland

Gruppe D

Holland – Estland 3-0

Hollænderne, som er startet vanvittig stærkt i gruppe D, havde her til aften ingen  problemer med at slå Estland med 3-0 på eget græs. Dog stod der 0-0 ved pausen, men i de sidste 45 minutter kunne esterne ikke holde stand længere. Med 3-0-sejren har Holland nu endnu større afstand ned til de nærmeste forfølgere, Ungarn og Rumænien, som i aftes spillede 2-2 mod hinanden.

Ungarn – Rumænien 2-2

Kampen om andenpladsen i gruppe D fik ingen vinder, da det hele sluttede 2-2. Ungarn bragte sig foran efter et kvarters spil, mens Rumænien midtvejs i anden halvleg fik bragt balance i regnskabet på et straffespark. Blot to minutter senere fik ungarerne imidlertid også straffespark, som blev omsat til 2-1 til hjemmeholdet. Dermed så det ud til, at Ungarn ville nappe de tre point. Men i overtiden gik det galt for hjemmeholdet, da Rumænien fik udlignet til kampens slutresultat 2-2. Med det uafgjorte resultat er kampen om andenpladsen stadig helt åben i gruppe D.

Andorra – Tyrkiet 0-2

Efter en dårlig start på VM-kvalifikationen havde Tyrkiet virkelig brug for de tre point imod miniputnationen, Andorra. Og tyrkerne fik de tre point efter to scoringer i første halvlegs sidste kvarter. Derfor ryger Tyrkiet op på seks point i gruppe D, mens der stadig er et stykke op til Ungarn og Rumænien, som deler andenpladsen med 10 point.

Skriv en kommentar