Overblik: Dagens VM-kvalkampe, gruppe E

0

VM-guide.dk giver dig her overblikket over, hvordan det er gået i de ni europæiske VM-kvalifikationsgrupper, som er spillet her til aften.Slovenien

Gruppe E

Norge – Albanien 0-1

Selvom Norge har fået en svingende start på VM-kvalifikationen, kunne de spille sig op på andenpladsen i gruppe E med en sejr på hjemmebane mod Albanien. Men nordmændene skuffede fælt, og Albanien vandt kampen 1-0 efter en flot udført frisparkskombination midt i anden halvleg. Det efterlader Norge på fjerdepladsen i gruppen – bag både Island og Albanien. Næste gang Norge og Albanien skal i aktion igen i gruppe E er først den 7. juni, hvor de igen står overfor hinanden – med Albanien som hjemmehold.

Slovenien – Island 1-2

Hvis Slovenien skulle holde VM-håbet i live, krævede det en hjemmesejr mod Island i dag. Og det startede også glimrende, da slovenerne kunne gå til pause med en 1-0-føring. Men i anden halvleg ødelagde Gylfi Sigurdsson den slovenske fest med to flotte mål. Især første scoring fra Sigurdsson var en ren frisparksperle. Mens Slovenien nu virker tabt i topstriden, er der pludselig gode muligheder for, at Island slutter på gruppe E’s andenplads, som altså giver to playoff-kampe for at komme med til VM i Brasilien.

Cypern - Schweiz (spilles først lørdag)

Skriv en kommentar