Reaktioner efter Tyskland – Spanien

0

VM-guide.dk har samlet en række kommentarer efter semifinalen mellem Tyskland og Spanien, som spanierne vandt 1-0 og dermed spillede sig i finalen.

 

Vicente del Bosque:

”Det var en ekstraordinær kamp. Jeg må bare lykønske alle mine spillere, der har været fantastiske i både defensiven og i offensiven. Jeg vil takke alle, heriblandt alle vores fans. Det at nå finalen er en stor glæde for os alle,” sagde del Bosque ifølge Marca.

Xabi Alonso:

”Det var en stor rival, vi skulle slå. Vi spillede en meget moden kamp, specielt taget i betragtning, at det var en semifinale ved en VM-slutrunde. Vi er nu kun et skridt fra at smage hæderen,” sagde han ifølge AS.

Xavi:

”Vi spillede en god kamp, hvor vi måtte kæmpe en del, men også kom frem til nogle gode chancer. Vi dominerede kampen, selvom de stod godt defensivt. Det var en stor kamp for Spanien og vi ser frem mod finalen med stor selvtillid. Nu gælder det om at nyde VM-finalen,” sagde Xavi ifølge goal.com.

David Villa:

”Dette var den mest komplette kamp fra vores side ved dette VM. Vi har allerede skrevet historie, men dette var virkelig at skrive historie – det var fantastisk. Det er svært at nå hertil, men Spanien fortjener det. Vi har arbejdet meget hårdt siden EM,” sagde David Villa ifølge AS.

Gerard Pique:

”Vi er meget glade. Vi dominerede kampen bortset fra ti minutter, hvor Tyskland pressede på. Fra i morgen vil vi tænke på kampen mod Holland, men i dag skal vi fejre denne sejr,” sagde Pique ifølge goal.com.

Philipp Lahm:

”Det var en meget svær kamp. Vi vidste, at Spanien var en af favoritterne til at vinde turneringen og at Spanien er et meget stærkt hold, men vi spillede ikke modigt nok i første halvleg. Vi havde en chance i anden halvleg, men formåede ikke at udnytte den. Det er en stor skuffelse, da vi ville så meget, men kunne så lidt,” sagde han ifølge goal.com.

Manuel Neuer:

”Det er en stor skuffelse for os. Vi kunne have vundet, men gjorde det ikke, men sådan er fodbold. Nu skal vi spille om tredjepladsen, men vi havde foretrukket at stå i finalen. Vi viste ikke nok mod og havde kun få chancer. I de andre kampe angreb vi mere, men nu må vi se fremad. Spanien gav os ikke meget plads, og de havde flere chancer. De vandt fortjent, og jeg ønsker dem det bedste i finalen,” sagde den tyske målmand ifølge goal.com.

Skriv en kommentar