Reid: Det største man kan opleve

0

Winston Reid er fuldstændig overvældet over at have deltaget ved VM, som ikke hvem som helst kommer til at deltage ved.

Den newzealandsk fødte Reid er vendt tilbage til FC Midtjylland og Danmark efter VM, hvor han er blevet et minde rigere.

”Nu har jeg ikke spillet så mange landskampe for New Zealand, men at stå til et VM lige pludselig og skulle spille sin første kamp der, det er utrolig stort, og det er et minde, jeg vil huske på for evigt. Det er jo det største, man kan opleve som fodboldspiller, og jeg var rigtig glad for at få lov til at prøve det,” siger Winston Reid til DR.

Reid imponerede under VM og han scorede tilmed et mål, samt lagde op til et, hvilket har været med til, at europæiske storklubber har fået øje på ham, men FCM-spilleren holder begge ben på jorden.

”Nu gælder det så bare om at blive ved med at udvikle sig og sørge for, at det går op ad i stedet for nedad, for folk vil jo have forventninger nu, efter at man har lavet nogle gode resultater til VM, men det er jo kun positivt,” forklarer Reid.

”Det kommer til at gavne min karriere uanset hvad. Om jeg ryger nu eller, hvad der kommer til at ske, det er lidt svært at vide, men de oplevelser og den erfaring, jeg har fået med dernede fra, det kan man aldrig tage fra mig. Så det vil jeg håbe på, jeg kan bruge fremover,” lyder det fra 22-årige Winston Reid.

Winston Reid er født og opvokset i New Zealand, men i en alder af 10 år blev hans mor gift med en dansker, som de rejste med til det kolde nord og bosatte sig i Sønderborg.

Skriv en kommentar