Reid dropper Danmarks landshold

0

FC Midtjylland-spilleren Winston Reid har besluttet sig for at repræsentere New Zealand i stedet for Danmark, fordi han mener, at chancen for en VM-billet er større i fødelandet.

Winston Reid var en del af U21-landsholdet, som i sidste uge mødte Østrig i en venskabskamp. Men nu er FC Midtjylland-spilleren færdig med at repræsentere Danmark. I stedet vil han spille for fødelandet New Zealand på seniorplan.

"Jeg har været glad for at spille for de danske U-landshold, men jeg har boet i New Zealand, indtil jeg var 10-11 år, næsten hele min familie bor der, og jeg rejser hjem hvert år, så det føltes bare mest rigtigt," forklarer Reid til B.T., og han uddyber sit valg.

"Efter at have talt med landstræneren tror jeg helt sikkert på, at han vil have mig med til VM. Det er selvfølgelig et godt valg for karrieren med et VM, men det er nu først og fremmest et personligt valg."

FC Midtjyllands sportsdirektør Jens Ørgaard glæder sig til udfordringen på Reids vegne.

"Jeg ønsker Winston tillykke. Det er en stor dag og en stor beslutning, som han har taget. Der ligger fantastiske oplevelser og venter på ham med det newzealandske landshold. Jeg glæder mig til at følge både nuværende og tidligere FCM-spillere under VM. Nu bliver der et land mere vi kan holde med," udtaler han til klubbens hjemmeside.

Reid, som er 21 år gammel, har allerede spillet 85 kampe for sin midtjyske arbejdsgiver.

Skriv en kommentar