Rommedahl overvejer stop efter VM

2

Danmarks lynhurtige kantspiller, Dennis Rommedahl, afslører i dag, at han har overvejet at stoppe landsholdskarrieren, når VM 2010 er overstået.

Dennis Rommedahl debuterede på det danske landshold for snart ti år siden, da landsholdet mødte Færøerne. Siden dengang har han spillet 93 landskampe i den røde trøje, og han har både prøvet kræfter med VM- og EM-slutrunder.

Rommedahl er dog kommet op i den alder, hvor han begynder, at kunne mærke de mange kampe i kroppen, mens han også har stiftet en familie, og derfor flirter med tanken om at stoppe på landsholdet, når VM 2010 er overstået.

"Jeg leger med en tanke, men jeg ved det ikke. Det må jeg være ærlig at sige. Jeg kan mærke på kroppen, at man bliver ældre. Heldigvis er jeg rimelig fit - men der er også en familie udenfor," forklarer Rommedahl ifølge TV 2 Sporten, og han fortsætter:

"De fleste siger EM eller VM er en fin måde at slutte på. Jeg har ikke haft det inde i mine overvejelser endnu. På den måde er jeg et impulsivt menneske. Det kommer, når det kommer, og så må jeg tage den derfra."

"Af personlige årsager har jeg overvejet det flere år tilbage. Men jeg har altid haft en god dialog med min kone, og som hun altid har sagt: 'Det her er once in a lifetime. Du kan sige fra, men om fire år, så har du ikke muligheden mere, så nyd det, mens du kan som fodboldspiller.' Og det synes jeg er også er det rigtige."

2 kommentarer

  1. Det var sgu da også på tide. Men det tillader Morten Olsen nok ikke.

  2. Morten E M Jensen den

    Ja, det er ufatteligt, at han har fået så mange landskampe – og et er sikkert – det vil ikke blive en sorgens dag, når han stopper!

Skriv en kommentar