Sådan forbereder du dig på VM i Qatar

0

VM i fodbold er en international fest, som kan samle folk fra hele verden. Det næste verdensmesterskab bliver afholdt i Qatar i år 2022. Mange mennesker mener, at er dette på flere punkter er et kontroversielt valg af værtsland, og debatten raser allerede. Derfor kan det være en god idé at vide, hvordan du skal forberede dig til VM i Qatar.

Spilles om vinteren

Først og fremmest må du vide, hvornår den store sportsbegivenhed løber af stablen. Skal du sidde klar, er det nemlig væsentligt, at du er med helt fra starten. Som regel afholdes verdensmesterskabet i fodbold om sommeren, men til næste VM vil der blive gjort en undtagelse.

I 2022 løber verdensmesterskabet i fodbold nemlig af stablen den 21. november og fortsætter ind til 18. december – bare seks dage før juleaften! Grunden til, at man har rykket mesterskabet fra sommer til vinter, er de ekstreme temperaturer, som man kan opleve i Qatar. Om sommeren kan det nemlig blive op til 40 grader, og dette er ikke en temperatur, der er velegnet til at spille fodbold i.

Snak om korruption

Mange mennesker mener, at Qatar er et forholdsvis kontroversielt valg, når det gælder værtsrollen til VM-slutrunderne. Da Qatar i mange øjne ikke er det mest oplagte valg, har der derfor været megen tale om korruption.

Dette har blandt andet ført til, at den franske anklagemyndighed har indledt en efterforskning. Denne efterforskning har til formål at undersøge tildelingen af Qatar som værter for VM-slutrunden. Her kan du læse mere om denne sag.

Skal du spille på kampene?

Det kan gøre VM i Qatar endnu sjovere at følge med i oddsene på de forskellige kampe. Hvis du har lyst til at oddse på de forskellige hold, kan det godt betale sig at starte i god tid og lave grundig research. Ved hjælp af Bettingmetrics kan du blandt andet sammenligne odds og se forudsigelser. Får du styr på de forskellige hold, kan det nemlig være lettere at sætte dine penge på de rette hold.

Da der er tale om et VM, er der mange forskellige hold, som du skal holde styr på. Selvom du ikke kender de forskellige landes VM-trupper, kan du alligevel læse op på landenes historie og tidligere kampe, når det gælder de store verdensmesterskaber.

Skal du afsted?

Hvis du er inkarneret fodboldfan, er det naturligvis værd at overveje, om du selv har lyst til at foretage den lange rejse til værtslandet. Sandsynligvis er der mange andre, der besøger landet i denne periode, og derfor kan det godt betale sig at bestille billetter i god tid.

Bestiller du i billetter lang tid i forvejen, betyder det, at du har flere valgmuligheder. På den måde bliver det lettere for dig at finde rimelige tilbud, hvor kvalitet og pris stemmer overens. Hvis du bestiller mange måneder i forvejen, har du desuden en begivenhed, som du kan se frem til.

Skal vi boykotte VM i Qatar?

Netop fordi valget af Qatar som værtsland kommer som et chok for mange, har der også været mange debatter. Dette gælder blandt andet Qatars forhold til menneskerettighederne, som omtales i denne artikel.

Desuden er der stor kritik af, hvordan de stadions, der skal bruges til VM-slutrunden, bliver bygget. Mange har svært ved at se, hvorfor Qatar er blevet valgt, da deres fodboldkultur ikke er synderligt stærk. På grund af de mange kritikpunkter, især på humanitære områder, mener nogle, at man bør boykotte alt, hvad der omhandler slutrunden i Qatar.

Følg med i debatten

Noget tyder på, at VM i 2022 bliver en spændende omgang. Naturligvis på grund af sporten men i høj grad også på et politisk og humanitært plan. Der kan stadig nå at ske skelsættende begivenheder, inden slutrunderne løber over skærmen. Derfor kan det være en god idé at følge med, hvis du vil holde dig opdateret.

Skriv en kommentar