Schweiz klar til svensk møde efter 2-2

0

Schweiz spillede her til aften 2-2 med Costa Rica, hvilket var nok til at sikre dem videre deltagelse. De skal nu møde Sverige i ottendedelsfinalen.

Opgaven for Schweiz var klar inden aftenens kamp mod Costa Rica. De skulle hente minimum et point, og så var de sikre på videre avancement.

På trods af at det var Schweiz, der havde noget at spille for, var det Costa Rica, som kom frem til de største muligheder i starten af opgøret.

Celso Borges, Cristian Gamboa og Daniel Colindres kom frem til gode forsøg, men det var desværre for dem ikke nok.

Efter en halv times spil fandt det første mål i opgøret så sted. Schweiz stod for dette.

Lichtsteiner sendte et indlæg ind i feltet, hvor Embolo smart headede bolden tilbage til Dzemaili, der umarkeret kunne score til 1-0.

Schweiz og Costa Rica gik til pause med en 1-0-føring til Schweiz på måltavlen.

I anden halvleg var der blot spillet 10 minutter, før Costa Rica fik svaret igen. Kendall Waston headede bolden i nettet efter en assist af angriberen Joel Campbell.

Schweiz pressede på for et føringsmål på ny, og det lykkedes i det 88. minut, da Josip Drmic kunne flugte bolden i mål til 2-1. En flot assist af Denis Zakaria.

I de døende sekunder af kampen fik Costa Rica tilkendt et straffespark. Ruiz skulle sparke, men han sparkede bolden op på overliggeren, hvorefter bolden røg ned og ramte Sommer i ryggen, så den gik i mål til slutresultatet 2-2.

Det uafgjorte resultat betyder, at Schweiz er videre ved VM, da de slutter på andenpladsen i gruppe E bagved Brasilien. I ottendeldelsfinalen skal de møde Sverige, mens Brasilien møder Mexico.

Skriv en kommentar