Optakt: Schweiz – Costa Rica

0

Schweiz skal forsøge at hente en storsejr over Costa Rica, hvis de vil gøre deres til at sikre videre avancement. Kampen sparkes i gang klokken 20:00 i aften. Læs hele optakten her.

Optakt til Schweiz mod Costa Rica

Schweiz ligger lige nu på andenpladsen i gruppe E, hvor de ligger á point med Brasilien, som har en et mål bedre målscore.

Serbien ånder dem dog i nakken med tre point, og derfor skal de hente en sejr mod Costa Rica, hvis de vil være stensikre på videre avancement. Samtidig skal de gå efter en storsejr, som vil skaffe dem det bedste udgangspunkt for en førsteplads.

Costa Rica har derimod intet at spille for, da de har nul point med to nederlag i bagagen.

Fokus på holdene:

Schweiz:

Schweiz har nu i to kampe været bagud, men alligevel endt med at sikre point. Først hentede de 1-1 mod Brasilien og siden hen vendte de et truende 0-1-nederlag til en 2-1-sejr over Serbien.

Derfor har de i øjeblikket fire point på kontoen ligesom Brasilien. De skal bare hente et point for videre avancement og gå efter en storsejr, hvis de vil være sikre på førstepladsen.

Costa Rica:

Costa Rica har kæmpet hårdt, men trods det hårde benarbejde har de endnu ikke scoret eller hentet et point i gruppespillet. Først led de et 1-0-nederlag til Serbien og siden hen tabte de til Brasilien i overtiden, hvor de lukkede to mål ind.

De kan ikke nå videre avancement, hvorfor de kun har æren at spille for.

Fakta:

- Schweiz er ubesejret i deres sidste 4 VM-kampe.

- Costa Rica har ikke vundet i deres sidste 5 VM-kampe.

- Costa Rica har tabt deres sidste 3 VM-kampe.

Seneste nyt:

Schweiz:

Schweiz har benyttet samme opstilling i de første to kampe, og eftersom der ikke er blevet annonceret nogle skader, så kan det sagtens tænkes, at landstræner Vladimir Petkovic fastholder den.

Costa Rica:

Costa Rica har ikke meldt ud om alvorlige skader i truppen, og derfor ventes der ikke den store udskiftning. De har ingen karantæner.

Hold øje med:

Shaqiri (Schweiz):

Den offensive profil har flere gange bevist, at han har en eminent sparketeknik og han er ikke bleg for at forsøge sig langt udefra.

Navas (Costa Rica):

Real Madrid-keeperen skal forsøge at holde målet rent, og så må han sætte sin lid til holdets offensiv i forhold til at score målene.

Forventede startopstillinger:

Schweiz:

Sommer

Lichtsteiner - Schär - Akanji - Rodriguez

Behrami - Xhaka

Shaqiri - Dzemaili - Zuber

Seferovic

Costa Rica:

Navas

Acosta - Gonzalez - Duarte

Gamboa - Borges - Guzman - Oviedo

Venegas - Ruiz

Urena

Praktisk information:

Stadion: Nizhny Novgorod

Spille-tidspunkt: 27. juni, klokken 20:00. | Se hele kampprogrammet her.

Vises på: TV 2 Sport. | Se hele TV-programmet her.

Skriv en kommentar