Søren Colding: Nyd det drenge

0

Den tidligere landsholdsspiller og VM-deltager, Søren Colding, har en klar opfordring til de 23 spillere, der om kort tid skal repræsentere de danske farver ved VM.

Søren Colding er klar i mælet, når han fortæller, hvad de 23 udtagede spillere skal huske at gøre under VM-slutrunden i Sydafrika.

"De skal bare nyde det. Nyd det for fanden, og giv den gas. Og vind nogle kampe, for det gør det lidt sjovere, når man går op og ned af hinanden så længe," udtaler Søren Colding til MetroXpress.

Søren Colding, der nåede at spille 27 landskampe i rødt og hvidt, deltog i VM-slutrunden tilbage i Frankrig i 1998, noget der var en helt speciel oplevelse for den dengang 26-årige Søren Colding.

"At komme med til VM var næsten helt uvirkeligt. Men troede næsten ikke, at det kunne passe. Det er noget helt specielt, som man faktisk først finder ud af, når man bliver lidt ældre. Når man er midt i det, er det spændende, men det er først efterfølgende, at man finder ud af, at det jo var en fantastisk oplevelse."

Danmark spiller den første kamp ved VM den 14. juni, hvor Holland er modstanderen.

Skrevet af Kasper Nielsen

Skriv en kommentar