Spansk utilfredshed med VM-græsset

0

VM-plænerne i Brasilien har hidtil ikke imponeret de mange aktører, der snart skal i aktion. Heller ikke Spaniens stjerner er tilfredse.

Der venter en stor fodboldfest den kommende måned i Brasilien. VM-slutrunden sparkes om få timer i gang, og hele verdens øjne er allerede rettet mod Brasilien.

Men blandt de mange spillere, som de kommende uger skal kæmpe om VM-trofæet, er der bekymringer. VM-græstæpperne imponerer ikke.

Tidligere på dagen forlød det, at banen i Manaus, hvor Italien og England mødes natten til søndag, langt fra er velegnet til poleret fodboldspil langs jorden.

Og nu melder Spanien sig også på banen. De regerende verdens- og europamestre er ikke imponerede over banernes beskaffenhed.

Spanierne frygter, at det vil gå ud over deres hurtige og sikre kombinationsspil, som har været kendetegnende for ”La Roja” ved de seneste tre slutrunder, der alle er endt med guld.

Om banen får indflydelse på Spaniens åbningskamp til VM, får vi svar på i morgen aften. VM-favoritterne spiller deres første gruppekamp mod Holland kl. 21:00.

Skriv en kommentar