Spilforslag: Marokko vs Kroatien

0

Marokko vs KroatienMarokko og Kroatien mødes i VM's første kamp i gruppe F, når de støder sammen onsdag klokken 11:00. Læs spilforslag her.

Oddsforslag 1: Kroatien vinder

Odds: 2.08 hos Cashpoint

Kort analyse: Kroaterne har et stærkere hold på papiret, og med deres seneste sejre over Østrig, Danmark og Frankrig i Nations League, så bør Kroatien være favoritter til at sikre sig sejren. En sejr er nødvendig for at lægge maksimalt pres på gruppefavoritten Belgien.

Oddsforslag 2: Kroatien vinder 1-0

Odds: 6.50 hos Cashpoint

Kort analyse: Kroatien har vundet med 1-0 i deres seneste tre af fem kampe. Disse sejre er hentet i Nations League mod Danmark og Frankrig samt senest mod Saudi-Arabien i en venskabskamp. De har en solid defensiv, og hvorfor bruge alle ressourcer på at vinde med en masse mål, når et mål er nok, så længe man holder buret rent?

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Marokko vs Kroatien

1 X 2
Cashpoint 3.90 3.25 2.10

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Marokko: Marokko kommer til VM med syv kampe i træk uden nederlag. Deres seneste nederlag var mod USA den 2. juni 2022. Der tabte de 3-0. Ellers har de vundet over Sydafrika og Liberia i Africa Cup of Nations, mens de også har vundet tre venskabskampe efterfølgende mod Chile, Paraguay og Georgien.

Kroatien: Kroatien er ubesejret i seks kampe i træk inden VM, og de har vundet hele fem af disse kampe, hvor de har mødt og besejret Danmark, Frankrig, Østrig i Nations League og senest over Saudi-Arabien i en venskabskamp.

Forventede startopstillinger

Marokko (4-2-3-1):

Bounou

Hakimi - Saïss - Aguerd - Mazraoui

Amrabat - Ounahi

Amallah - Boufal - Ziyech

En-Nesyri

Kroatien (4-3-3):

Livakovic

Juranovic - Sutalo - Gvardiol - Sosa

Modric - Brozovic - Kovacic

Vlasic - Livaja - Perisic

Praktisk information

Stadion: Al Bayt Stadium (Al Khor)

Spille-tidspunkt: Onsdag den 23. november 11:00 | Se kampprogram her.

Vises på: TV 2 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar