Spilforslag: Marokko vs Spanien

0

Marokko vs SpanienMarokko og Spanien mødes i den tidlige ottendedelsfinale tirsdag klokken 16:00. Læs vores to spilforslag til opgøret her.

Oddsforslag 1: Spanien vinder (-1)

Odds: 2.70 hos Cashpoint

Kort analyse: Spaniens største sejr ved VM 2022 var 7-0-sejren mod Costa Rica. Vi tror på at spaniernes offensiv igen vil være tilbage i nogenlunde samme form, men forventer ikke en lige så stor sejr. Vi tror, at Spanien vinder 3-0 eller 3-1.

Oddsforslag 2: Over 2,5 mål

Odds: 2.10 hos Cashpoint

Kort analyse: I Spaniens tre første VM-kampe blev der scoret over 2,5 mål i to af kampene, mens Marokko senest vandt 1-2 mod Canada. Derfor tror vi også at opgøret bliver målrigt, da begge hold i dette opgør er bedre stillet i offensiven i stedet for defensiven.

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

1x2 odds på Marokko vs Spanien

1 X 2
Cashpoint 6.31 3.90 1.60

* Odds er vejledende | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18

Kort om holdene

Marokko: Marokko vandt overraskende gruppe F foran Kroatien, Belgien og Canada. Marokko startede ellers med at spille 0-0 med Kroatien, men i anden gruppekamp besejrede de Belgien med 0-2, mens de i sidste opgør vandt 1-2 mod Canada.

Marokko har ikke én topscorer, men fire. Det er nemlig fire forskellige spillere, der har scoret holdets fire mål i gruppespillet.

Spanien: Spanien lagde solidt fra land med en storsejr på 7-0 mod Costa Rica. Derefter spillede de 1-1 mod Tyskland, mens de tabte 2-1 til Japan i den sidste kamp. Dermed måtte de nøjes med andenpladsen i gruppen, som altså betød, at de skulle op imod Marokko frem for Kroatien.

Spaniens topscorer er angriberen Alvaro Morata, der står noteret for tre mål og en enkelt assist i VM-slutrunden hidtil.

Forventede startopstillinger

Marokko (4-1-2-3):

Bono

Hakimi - Aguerd - Saiss - Mazraoui

Amrabat

Ounahi - Amallah

Ziyech - En Nesyri - Boufal

Spanien (4-1-2-3):

Simón

Llorente - Rodri - Laporte - Alba

Busquets

Gavi - Pedri

Torres - Asensio - Olmo

Praktisk information

Stadion: Education City Stadium (Al Rayyan)

Spille-tidspunkt: Tirsdag den 6. december 16:00 | Se kampprogram her.

Vises på: DR 1 | Se TV-program her.

Skriv en kommentar