Stærke Senegal slog svage polakker

0

Senegal spillede godt og kom godt fra land, da de slog et svagt polsk mandskab med 2-1 i de to nationers første kamp i gruppe H.

Der var vigtige point på spil i gruppe H, hvor Polen mødte Senegal.

Første halvleg blev en rodet affære, og vi skulle helt hen til det 37. minut, før første chance opstod - og den gav såmænd mål.

Senegals offensivprofil Sadio Mané modtog bolden på kanten af det polske felt og spillede den på tværs til Idrissa Gueye, som trykkede af. Forsøget ramte Thiago Cionek, snød Wojciech Szczesny og røg i nettet.

I resten af første halvleg virkede senegaleserne i kontrol, og de kunne fortjent gå til pause med en 1-0-føring i bagagen.

Fem minutter efter pausen var Polen for første gang i opgøret nærgående, da Robert Lewandowski hamrede et frispark mod kassen. Men Khadim N'Diaye i Senegals mål fik bokset bolden væk.

Polen kom endnu tættere på fem minutter senere, da Maciej Rybus kom fri på venstrekanten og slog et indlæg til bagerste stolpe, hvor Lukasz Piszczek stod fri, men Dortmund-backen sparkede forbi.

Og det blev dyrt for polakkerne, for efter en times spil misforstod den indskiftede forsvarsspiller Jan Bednarek og keeper Szczesny hinanden. Det betød, at M'Baye Niang kunne stjæle den løse bold og sparke den i det tomme mål til 2-0.

Efter scoringen virkede Polen rådvilde og havde svært ved at spille sig frem til de helt åbne chancer. Og der skulle også en dødbold til at bringe polakkerne tilbage i opgøret.

Et frispark fra Kamil Grosicki blev slået ind i feltet, hvor Grzegorz Krychowiak steg til vejrs og headede bolden i nettet til 2-1.

Tættere på kom Polen dog ikke, og derfor vandt Senegal kampen 2-1.

Skriv en kommentar